Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katy!'jsem teď na chatě hrob vůbec se mi to tu nelíbí!!:(byla bych moc rada kdybys mi odepsala!;)ale neboj v neděli jedeme domu!!'o';))a ten dopis jak ti přišel s těma 2 obrazkama ten byl ode me!!:D tak hi katy!tvoje big fanynka MHŘKA! JSEM I NA YOUTUBE!'KATY!
    • Jako nemyslim to hrobe spatne!:)jenom se tu nudim mam te rada hrobe!!:) musim si nekdy od prahy odpocinout!!!a tady je to prave misto!;) diky ti za vse hrobe!!!;)O_O
  • mas dobre pesnicki cmuq
  • No, tak, co k tomu říct?? Jako, lidi, to už je do kola, jak u hovad!! Psát místo Katy Perry, Kate Perry?! Tak to snad né!? Katy, je s y a né s e!!!!!
    Proto jsi změnila jméno, s toho důvodu, že: herečka Kate Hudson, bylo jako Katy Hudson. Katy, se svým vlastním jménem jmenovala: Katy Hudson. Proto jsi změnila jméno, aby nebylo podobné jak Kate Hudson! Vidíte to??? Kate s e, Katy s y!!!!! Tak si to prosím zapamatujte!!! Proto, si to jméno změnila!!! No, nic, ale, dnes čtu Aha.cz a vidím tam: Kate Perry s Orlandem Bloomem v Praze! Kate s e! To je hrůza! Ale, neberte to zle!!!!
    Marika - otázky.
    • Ano. Katy se čte "Kejty,, a Kate " Kejt,,. Asi v tom nevidíte rozdíl.
      MaryKate
  • happy birthday Katy perry *14* *14* *14* *14* *14* * *14* *14*
  • pajjuska
    Nechápu proč se o ní píše, že je bláznivá, vždyť je úplně normální. To jsou totiž jen kecy
  • Luky1987
    Nic proti Katy Perry jinak nemám je hezká a sympatická zenská, mám jí rád líbí se mi. Ale zpevacka nic moc podle me
  • Najlepsie spevácky z celej USA sú podla mna : Katy Perry,Rihanna a Lady Gaga
  • písnička Unconditionally je prostě sladkááááááááááá ;))
  • Já si myslím že je boží..... Tom
  • Katy je super *1* strasne sa mi paci *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit