Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konečně tady má hezkou fotku !
  • vid hlavne a jemi asi tak 26 let a jsem herecka a co ty?
  • Ahoj katy mam rada tvoje pisnicky a moc
    • takže, tohle píšu pro ty, kteří asi neví, že když se napíšeš např. ahoj Katy! si nejlepší! apod. tak si to ta osobnost nepřečte. Protože za prvé. tohle je českej web...a za druhé. sou tu profily osobností, aby jsme se mohly mi fanoušci o těch lidech dozvědět víc...sakra! tohle není Twitter nebo FB!!!!!!!!
  • Abych řekla pravdu katy nemám rada je taková namyšlena prosté je prachatá američanka
  • 1100 tolik vid?
  • katulka363

je upe supa *14*
  • hudy
    Pro MHŘKA:
    To jsi na velkém omylu, děvenko, že si tu můžeš psát, co chceš...veškeré urážky a spamování ti smažu! Doufám, že dočasné zablokování ti pomůže, aby se ti rozsvítilo v hlavě a přečetla sis pravidla fóra!
    • Chápu jestli jses naka vedouci těchto stránek ale jen tak někomu zablokovat profil je hnus!'predstav si kdyby to někdo udělal tobě!?'jak by jses cítila?"
      • Diky za zastani!;))
  • katulka363

ona je hezka a jeji nej pisnicky jsou Höt N Cold podle me :D:D
    • Re: katulka363

Má snad největší oči na světě taky se mi moc líbí.
    • Re: katulka363

jj *3* *15*
  • Ooooooooo
    • Ti k.... Teraz ti nieco poviem po spanielsky momo duda skieres Tenk samu esterez
      • To neni pravda katy je dobraaaaaaao (∩ ω ∩) o
  • Nemohu souhlasit s tím, že dobře zpívá. Její písničky jsou dobrý, ale když má zpívat naživo nejsem toho názoru, že má nějak dobrý hlas. Jsou i lepší jako například Rihanna, kterou sice nemám moc rád, ale rozhodně naživo zazpívá dobře =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit