-
pozdrav
je skvělá a umí skvěle zpívat *3* -
Sweet and Good
Katy je skvělá a miluju její písně I Kissed a Girl a Hot 'n' Cold!!!! Ur So Gay se mi ale moc nelíbí. *15* *15* *4* *4* *4* *4* *3* Jinak je dobrá. -
-
Re: Sweet and Good
Takže :D, řešíte tu všichni češtinu, ale že někdo, kdo keruje do ostatních napíše např:,,krásnýho" místo ,,krásného", což je gramaticky špatně, tak to ho už asi nezajímá co? Jinak písničky Katy Perry jsou na úrovni, nemají dementní texty jako např. Britney, ale zase by to holka neměla moc přehánět s těma drogama.... A jak se kdo oblíká, to je snad jeho věc, ne? Není jediná star, která má ,,originální" šatník.:-) Mějte se. *1*
-
-
Já Katy Perry miluji mám od ní album PRISM a písnička Dark Horse je boží..ale nwm co ma nazev songu spolecnýho s klipem kdyz v klipu žádný tmavý kun není!! *6* *6* *6* *7* *8* *1* *1* *1*
-
Katy umí zpívat a je hrozne sexy
-
Ale jdu v unoru na koncert Katy Perry do Vidne mam i koupeny listek uz
-
I don like katy perry *10* I like miley cirus
-
-
Ja nerad cuge cuge a toje po talianski hnusna
-
-
Katy perry Je Hezká *3* ale Protí kteří ji aji radi tak se nezlobte se ale její pisničky nenávidím sorry !! *7*
-
Katy Perry je dobrá speváčka
-
Katy Perry je o ničem zpevačka proste
-
-
Hej máš nějaký problém?
Okomentoval jsi to tady asi 10krát, když ti Katy vadí, tak to nekomentuj a nech si to pro sebe.
-
-
Anet
podivte se na tu to stánku www.katyperryfans.blog.cz a na pište svuj názor:-) *3*