Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zpiva hrozne

a jeste polykala konce slovMe se jeji pisnicky libej a v radiu jsou moc dobry. Ale vubec neumi zpivat. Koukala jsem se na youtube jak zpiva nazivo. Byl to des. Zpivala falesne *10* *9* .
    • Re: zpiva hrozne

hlavně že ty zpíváš jako slavík asi máš špatní repráky u kompu ...ups..... *1*

Hlavně že tiy umíš zpívat jako slavík asi máš špatný repráky u kompu , špatně ti hrajou .......ups...
      *1*

víš co? nekomentuj to ty bys to taky nezvládl/a *16* *10* *13* *5*
  • Luky1987
    Já jsem nebyl na koncerte, škoda :(. Jinak Katy je fakt dobrá zpevačka
  • Katy. Perry i don likeeeeeee
  • Katy je perfektná speváčka není o čem *4* *3* *14* *14* *14*
  • kirushka97
    Vše nej :))
  • Nový český web o Katy

Ahoj, mrkněte na nový web o Katy Perry www.katy-perry.cz postupně tam budeme přidávat nové a nové věci. Pokud by měl někdo zájem psát na webu tak se mi prosím ozvěte na info@katy-perry.cz díky ahoj
  • KATY PERRY na Česko-Slovenské Hudební Databázi:
    http://www.cshudba.cz/interpreti/35-Katy_Perry
  • Luky1987
    Katy je dobra zpevacka a jeji pisnicky si rad poslechnu
  • :)

Styl který spívá neposlouchám ale nikdy nedokážu přepnout její klip když hraje, je tak moc krásná a sexy *14* wow jak to jen dělá, asi jsem se do ní zamiloval. A spívat to vážně umí a dobře, jen se mi líbí jinačí styl ale kdybych měl poslouchat tenhle styl tak určitě jen kvůli ní a hlavně ji.
    • Re: :)

Tvoje čeština je taky na velmi vysoké úrovni
  • ahoj ahoj je tu nekdo kdo pujde k hotelu? Bude ubytovaná ve four season ! jdeme ji podporit? pred koncertem v pondeli? *14* *14* *14* *14* *2*
    • Škoda že já naní jedu až 27.2do bratislav

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit