-
Zajímalo by mě, proč si někteří myslí, že neumí zpívat.
Kdyby neuměla zpívat, tak není tam, kde je.
Jasně.. někdy se to nevydaří.. každý má někdy blbý den. -
-
To je Pravda Katy zpiva bozsky!!!!!;D
-
Na můj názor neumí ani trošku zpívat možná na začátku své katiéry. Já osobně bych nešla na její koncert ani zadarmo praskly by my uši.
-
-
To neni Pravda Katy zpiva nadherne!!
Livaky nejsou nikdy moc dobry!!
-
-
-
Waking up in vegas
Už se mega těším na pátek a na klip Waking up in vegas bude nej :) -
-
Re: Waking up in vegas
tenhle pátek?? -
-
Re: Re: Waking up in vegas
JJ už zítra ..... Určitě ho zítra najdeš na mém blogu www.lovekatyperry.blog.cz -
-
Re: Re: Re: Waking up in vegas
Děkuju...už se těším *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Waking up in vegas
ten klip je fakt super!!!díky tomas.lajza ze si to dal na svuj blog nikde jinde jsem to nemohla najit...jinak blog mas hezkej!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Waking up in vegas
Wow, ten klip fakt super! *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Některé písničky mám ráda,ale ne tak moc abych si je pořád pouštěla dokola.Celkem je uječená a nechápu moc tu její velkou popularizaci.
-
-
Katy Perry není špatná zpevačka a nekterý písničky má dobrý a taky se mi moc líbí i jako ženská
-
jj
ten new videoklip, je vakt dobre:) *5* -
http://www.facebook.com/pages/Katy-Perry-CZ/314300961940799?sk=wall prosím LIKE *3* děkuju..dokažme že MY jsme ti nejlepší fans ;)
-
co se všem na katy pery tak líbí? zpívá falešně, melodie v písničkách je nic moc...nedá se to poslouchat, a když ty její ,,hity'' hrajou v rádiech pořád dokolečkka dokola....no děs *7* *6*
-
-
Běž někám!!
-
-
Moje slovo
-
-
-
Ahoj Katy mám rád tvoje písničky a si moc hezká.je mi 20 a vždycky ses mi líbila *7* jednou jsem s tebou chtěl i chodit *2*
-
-
a si de*il??! katy perry tyhle zpravy necte ani nevi ze tahle stranka existuje *1* *1* *1* *1*
-
-
?????????????
Lidičky...myslíte si, že si Katy Perry žehlí vlasy? nebo je má rovný už od přírody??! DěkUju za odpOwěď *14* *7* *14* *1* *3* -
-
Re: ?????????????
no já nevím je možný že si žehlí vlasi. *3*
-
-
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz