-
Všechno nej,nej,nej k tvým 30.narozkám! *4*
-
Ona není dobrá
Nerada to říkám,ale Katy neumí zpívat vůbec.Její hlas je falešnký a upištěný a to o zpěvu něco vím! -
-
Re: Ona není dobrá
To většina zpěváků neumí zpívat a zpívají falešně!!!!!!!!! Takže Katy není jediná *10* -
-
Re: Re: Ona není dobrá
Mě se zpěv Katy líbí jak naživo tam studiově ..Takový Britney Spears zpívá jenom playback a poslechnite si její staré vystoupení ...Je to Děs...Katy se aspoň snaží ona je prostě BEST *14* *14* -
Re: Re: Ona není dobrá
Teda__tím jsem myslela že na živo zpívá falešně_Jinak má krásný písničKy!!! -
-
Re: Re: Re: Ona není dobrá
Já si myslím že její písničky jsou parádní, ale na druhou stranu na živo je to celkem bída. Ale nemůžu souhlasit s tím většina zpěváků neumí zpívat. Přece, proč by měly být zpěváky, když neumí zpívat? *1* Kdo je to třeba? Já takových zpěváků moc neznám. No...možná zpívají na playback, kdo ví. -
-
Re: Re: Re: Re: Ona není dobrá
neumi zpívat jo?mužu se zeptat kolikrát si už byla na koncertu Katy Perry?a taky bych se chtěl zeptat co o tom zpěvu víš *4* ? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ona není dobrá
Tak dobře, neumí zpívat jsem přehnala, na koncertě jsem nebyla ani jednou, stačilo mi se podívat na videa na Youtube.Com *3* Je pravda, že se teď zlepšila, ale porovnej to s CD, vím, každý nemá svůj den, ale je divné, že ze začátku se snad ani jednou Katy netrefila to srpávného tónu co je v písničce. Teď už je to lepší, ale když jsem ještě tohle psala, byla s prominutím hrozná, můj názor. Dala bych příklad mou oblíbenou zpěvačku Beyoncé, vím, je starší zkušenější, ale pusťte si videa z jejích začátků, bylo to přesné tak i tak. Špatné začátky ona neměla.
-
-
-
-
-
-
Katy je BEST!:). Její turné bylo nejlepší.
-
vše nej ke kulatinám :-)
-
-
ty si pekne hnusna k..... *1* *1* *1* a vobliknise!!! katy všechno nej k 30 narozkam
-
-
Katy Perry je dobrá zpevacka,tak co si nekdo stezujete a príserná není vubec
-
*1* *15* kety perry je moje nejoblibenejší zpvačka je supr
-
-
Miluju katy porad si zpivam písničku e.t a waking up in Vegas a teď i rise!!
-
-
Katy není špatná zpěvačka, ale taky nic moc. Některý písničky se mi od ní líbí a některý zase ne
-
nenavidim Katy Perry!!!!!!
-
-
slišela jsi jeji pisnicku Roar nebo Hot N Cold
-
Když jí tak nenávidíš tak proč se díváš na jeí "profil".Podlemě si si chtěl/a jenom postěžovat. *16*
Mě se Katy Perry celkem líbí, ale nějaký písničky jsou blbí.Nějaký jsou naopak NEJ!!!♥ -
Tak to jsi pí*a ;)
-
-
Přesně. *16* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
-
Jseš docela dobrá zpěvačka. Líbí se mi hodně Wide Awake a Birthday. *3*
-
S její hudbou je to jak na houpačce. Střídají se super songy s nudnými.