Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

no?

Katy mám ráda,dostala mě písničkou hot and cold!Ae na živo zpívá fakt falešně!!Jinak písničky má skvělý!!Ale na živo se mi nelíbí!
    • hannahmiley

Re: no?

Taky si myslím.Na VH1 jsem viděla její koncert na živo a myslela jsem si, že je to nějaká nepovedená parodie an Katy.Ve videoklipu zpívá tak hezky ale na živo je to děs! *13*
      • angel15

Re: Re: no?

njn asi ma tremu:D
  • Katy kdybych měl moc dát oscara tak ho dám tobě je škoda že nejsi češka ale přeju ŠŤESTÍ *2*

s pozdravem anonym 15595668
    • No je to strašná škoda,že katy není ceska,já ji taky přeju štěstí,zdravý,a Oscara by si vážně zasloužila!!!!!!!!!!!
  • irma116

Birthday

Vše nejky k narozeninám! *14* Hlavně abys nám ješťě dlouho zpívala!!! *3*
  • Já abych řekla pravdu tak jsi taky myslím že neumí zpívat viděla jsem docela dost videí kde zpívala a skoro všechny byli otřes pár videí kde zpívala ušli ale to byli výmky.
  • Ona měla teda chlapů.Ale je to výborná zpěvačka a je i hezká.
  • narozky

vse nejlepsi katy
    *14* *14* *3* *1* *1* *4* *8* *15*
  • katy perry podvadza mužov,a pritom je len hlupa spevačka čo nič nevie!!!!!! *16* *16* *16*
    na internete uvidite jak sa boskavala z cudzim brazilčanom na stranke tivi.azet.sk
    a do vihladavača dajte: katy perry
    toto som si o nej nemislel *9* *9*
  • ...

Bože,chodí zmalovaná jak nějaká .... *9*
    • Re: ...

ne nechodi má ale na to právo já se od 18 začnu takjy malovat *1* *3* takže jí nepomlouvej
    • hallo_kittynqa

Re: ...

proboha ty si asi newiděl/a tře PCD bo The Veronicas co? =//
  • katy perry podvadza mužov,a pritom je len hlupa spevačka čo nič nevie!!!!!! *16* *16* *16*
    na internete uvidite jak sa boskavala z cudzim brazilčanom na stranke tivi.azet.sk
    a do vihladavača dajte: katy perry
    toto som si o nej nemislel *9* *9*
    • Je to její věc, mě připadá úžasná, jak se chová k fanouškům je úžasná. Jedna holka měla prej narozeniny a Katy Perry jí vzala na pódium zpívala pro ní písničku a přitom jí to natáčela na mobil.Takže i kdyby proti ní našli cokoliv hnusného pro mě bude pořád nejlepší zpěvačka.
    • katy perry je moje nejoblíbenější zpěvačka a takhle o ní nemusíš psát že se nestydíš *10*
    • Katy Perry je nejlepší co proti ní máš blbe slovenskej
  • Tak Katy je výborná zpěvačka, ale pokud ji nemáte rádi, nemusíte na Katy nadávat a psát že je p***. Jinak, já myslím že je výborná zpěvačka a jsem její nej fanynka a taky jsem štír! 26.10!✌ A MHŘKA myslím že má na Katy podobný názor ❤✌❤✌
    • Ano, má. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit