-
no?
Katy mám ráda,dostala mě písničkou hot and cold!Ae na živo zpívá fakt falešně!!Jinak písničky má skvělý!!Ale na živo se mi nelíbí! -
-
Re: no?
Taky si myslím.Na VH1 jsem viděla její koncert na živo a myslela jsem si, že je to nějaká nepovedená parodie an Katy.Ve videoklipu zpívá tak hezky ale na živo je to děs! *13* -
-
Re: Re: no?
njn asi ma tremu:D
-
-
-
Katy kdybych měl moc dát oscara tak ho dám tobě je škoda že nejsi češka ale přeju ŠŤESTÍ *2*
s pozdravem anonym 15595668 -
-
No je to strašná škoda,že katy není ceska,já ji taky přeju štěstí,zdravý,a Oscara by si vážně zasloužila!!!!!!!!!!!
-
-
-
Birthday
Vše nejky k narozeninám! *14* Hlavně abys nám ješťě dlouho zpívala!!! *3* -
Já abych řekla pravdu tak jsi taky myslím že neumí zpívat viděla jsem docela dost videí kde zpívala a skoro všechny byli otřes pár videí kde zpívala ušli ale to byli výmky.
-
Ona měla teda chlapů.Ale je to výborná zpěvačka a je i hezká.
-
narozky
vse nejlepsi katy
*14* *14* *3* *1* *1* *4* *8* *15* -
katy perry podvadza mužov,a pritom je len hlupa spevačka čo nič nevie!!!!!! *16* *16* *16*
na internete uvidite jak sa boskavala z cudzim brazilčanom na stranke tivi.azet.sk
a do vihladavača dajte: katy perry
toto som si o nej nemislel *9* *9* -
...
Bože,chodí zmalovaná jak nějaká .... *9* -
-
Re: ...
ne nechodi má ale na to právo já se od 18 začnu takjy malovat *1* *3* takže jí nepomlouvej -
Re: ...
proboha ty si asi newiděl/a tře PCD bo The Veronicas co? =//
-
-
katy perry podvadza mužov,a pritom je len hlupa spevačka čo nič nevie!!!!!! *16* *16* *16*
na internete uvidite jak sa boskavala z cudzim brazilčanom na stranke tivi.azet.sk
a do vihladavača dajte: katy perry
toto som si o nej nemislel *9* *9* -
-
Je to její věc, mě připadá úžasná, jak se chová k fanouškům je úžasná. Jedna holka měla prej narozeniny a Katy Perry jí vzala na pódium zpívala pro ní písničku a přitom jí to natáčela na mobil.Takže i kdyby proti ní našli cokoliv hnusného pro mě bude pořád nejlepší zpěvačka.
-
katy perry je moje nejoblíbenější zpěvačka a takhle o ní nemusíš psát že se nestydíš *10*
-
Katy Perry je nejlepší co proti ní máš blbe slovenskej
-
-
Tak Katy je výborná zpěvačka, ale pokud ji nemáte rádi, nemusíte na Katy nadávat a psát že je p***. Jinak, já myslím že je výborná zpěvačka a jsem její nej fanynka a taky jsem štír! 26.10!✌ A MHŘKA myslím že má na Katy podobný názor ❤✌❤✌
-
-
Ano, má. :-)
-