-
Kate Perry je mojí nejoblíbenější zpěvačkou na světě.Po ní je Lucie Vondráčková *1*
-
Nevíte někdo kolik vydala CD?Nebo jestli měla někdy v ČR koncert.Předem dík za odpověď
-
Sbírka
čau byste měli zájem o sbírku s Katy perry tak se mrkněte na www.buffy-prodej-313.blog.cz -
Ahoj prosím prosím prosím prosím
Koukněte na PAULA WESLEYHO a jestli se vám bude líbit prosím prosím přidejte se k nám do fanklubu...*9*je to sexxy zlatíčko!!!*9* prosím stojí to za to!!! -
-
Už........si........trapná!! *16* *16* *16* Vlastně slovo "trapná" je pro tebe slabéé!!!
-
-
zalez, Paul je nejlepší :)))
-
Tak UŽ jo???to jsem jako nebyla??a propó kdybys někoho podobného milovala tak moc jako já taky bys to pro něj udělala!!!a víš co jsem dokázala???Paul je v první 10 TOP osobností!!!takže rada:neser mě jinak budeš v mí paměti napořát a laskavě si dej izolepu přes pusu!!!*9**10*
-
Nech.....toho......*10*..a...nevšímej....si...mě.....*16*!!
-
-
-
Starstrukk
Nové video Katy Perry a skupiny 3OH!3 zde http://lovekatyperry.blog.cz/0910/k aty-perry-feat-3oh-3-starstrukk-off icial-musci-video#pridat-komentar -
Katy je nejheščí a nejlepší americká zpevačka podle mne, taky jí mám rád :-D
-
miluji katy
kdo zná lepší zpěvačku od Katy Perry, ať se ozve! já ji miluji! ... A její písničky jsou geniální, úžasné...!!! *14* -
-
Nej zpěvačky
nej zpěvačky jsou:
01.Rihanna
02.Beyoncé
03. Lady GaGa
04.Selena Gomez
05.Katy Perry -
-
Re: Nej zpěvačky
mo je sou lady gaga justi bieber katy pery *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Nej zpěvačky
mírně špatně napsané!!!! 1. katy perry!!! -
-
Mírně špatná inteligence :D Že je u tebe na 1. místě neznamená, že bude u každého :D
-
-
-
-
Katy je proste sexica
-
-
Máš pravdu *14* *14*
-
-
katy perry
já katy perry ne miluju *4* ale líbí se mi jak zpívá *8* *8* *3* *3* *3* -
Tak upřímě není nic moc na fotce jsem ji vyděla nenalíčenou není tak krásná jak všichni povýdají.
-
-
Nauč se aspoň psát.
-