Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
846 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamca12

KATY JE NEJKY!

Katy Perry mám nejraději. Její písničky poslouchám skoro EVERY DAY. *15*
    NikOlka: To fakt nevím, ale doufám že jo. *1*
    tomas.lajza: Hodně lidí si občas veme. *1*
    • Re: KATY JE NEJKY!

No jestli by Katy měla někdy konzert v ČR??!! tak tO bych skákala radostí 3 metry vysoko!! *3* *14*
  • ??

Lidi nevíte jestli Katy Perry bude mít někdy koncert v České repubLice??! *7*
  • kuncikkk

Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Katy je tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru
  • konicek1

Mišák

Koukněte se na www.katyperry-best.blog.cz a napište komentář!!!!!!!Děkuji!!
  • tomas.lajza

Katy

Je ro pravda Katy opravdu kouří málo ale přesto kouří :(
  • NikOlka

Mě sE strašNě líBí třeBa: one Of thE boYs, waKinG uP in veGas, MannEqUin, ur sOo Gay, finGerspriNts. Prostě KAty jE skwěLá a má swůj styl...tO se mi na ní líbí...že není jako ostatní...je prostě něčim vyjímečná a jidinečná...doUfám že Katy...ten úsPěcH vydrží hodNě a hodně a hodně dLoooOooUhoo!!! *14* Je úžAsnááá *4* *14*
  • teddy-girl

katy

je skvělá! i kissed a girl a hot´n cold sou boží songy!!!! *4*
    • britneyy

Re: katy

máte pravdu je skvělá,ale já mám radši lady gaga a britney spears ale nic ve zlím ona je originál zato Lady GaGa bohužel ne *9* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1*
  • Katynka

*14* MILUJU JÍ *14* Teď jí zrovna hrajou v rádiu...Ten new song THINKING OF YOU je boží....Katy je skvělá,krásná a má úžasnej styl oblíkání...
  • hfh

hele nevite nekdo jestli kouri?
    • ladygagushka

Re: hfh

jjjjjj *5* nedělám si srandu ,má i fotkY na www.katyppery.eu a tam s cígem v hubě *9*
      • Re: Re: hfh

A Myslíš že to jen skusila nebo normal kouří?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit