-
love
love *14* love *14* love *14* love *14* love *14* love *14* love *14* love *14* -
Katy Perry
Velmi hezká dívka, křesťanka jako já. Mohli byste dodat, kdy se přejmenovala. Tento blog je trochu užitečný. No, že by měla skvělé písničky to se říct nedá, ale zmíněná píseň Hot 'n' cold ta docela ujde.
Ne, že bych byl "velký fanoušek, ale docela ji mám, jak se to řekne mhhh "rád" :D *14* -
New blog o Katy :)
ahoj,podivejte se prosim na www.katy-perry-online.blog.cz a nechte komentar :) -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*(Katy je tam taky *3* ) -
Podporování
Prosim dejte hlas Katy Perry na stránce www.kunce-hitposky.blog.cz dekuju vám -
Podpořte Katy
Podpořte Katy v 2.kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
-
Re: Podpořte Katy
Copak nechápeš,že to nejde?! -
-
Re: Re: Podpořte Katy
Tak máš asi vadnej kompl *7*
-
-
-
katy spívá užasně
Katy Zpívá Úžasně a vy co si myslíte že zpívá falešně nebo tak tak si skuste stoupnout před miliony lidí a zaspívat to co ona a až jak to dokážete líp tak můžete přijít a říct že není dobrá a že zpíva falešně! *8* *8* *8* *3* -
-
Re: katy spívá užasně
Tak poslouchej!!! Kolik ti je prosím tě? Nauč se pravidla pravopisu a pak piš svoje názory jo buď tak laskavá -
-
Re: Re: katy spívá užasně
LIDI..musíte tady pořád řešit jenom češtinu??! *9* -
-
Re: Re: Re: katy spívá užasně
Tu tady řeší jen Kuba. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: katy spívá užasně
Já jsEm jEnOm chTěLa říCt že se tU neřešííí čEšTina aLe Katy PerrY!!! *13*
-
-
-
-
-
supr
miluju její písničky!!!!!!!!!!!!!!!§§ je super odvázaná *15* *15* *15* -
Je super
Katy Perry je podle mě úplně suprová,má skvělé písničky a konečně má americký hudební showbyznys nějakou brunetku! Doufám,že neudělá tu samou blbost jako Nelly Furtado a neodbarví si vlasy na blond! A mám dobrou zprávu,která jistě potěší její fanoušky-její nová písen Thinking Of You je v Esu na 1.místě! *15* Hodně lidí tvrdí,že zní její zpěv dobře jen studiově,ale živě ne,tak se podívám na nějaká její živá vystoupení,abych to posoudila. *3* -
divoká holka
Katy se mi líbí proto že se umí odvázat a zapařit. *15* *5* -
-
Re: divoká holka
katy je super.....miluju jeji pisnicky *1* *15*
-