-
jo umrel
-
Zajímavý typ muže,tím,že není šampon,tak jako většina je sexy a u nej sedí to,že zraje jako víno.čím je starší-tím je hezčí... *14*
-
Ano je to slozita povaha ale jakmile se clovek dostane pod slupku a zjisti jak ma s dotycnym jednat a mluvit tak je to uplne o necem jinem..Tenhle muz je nejenom krasny ale strasne raneny..pripada mi jako ptace ktere spadlo z hnizda a prislo o vsechny sve opory k letani..a az najde tu pravou tak znovu vzletne je to velmi citlivy clovek..je to videt uz na ocich.. a ma v sobe vasen lva..
-
všechno nejlepšíííí
-
vše nej krasavče :)
-
Re: Re: složitá povaha
Vždycky,když mě doma štve muž a děti,představuju si,že jsem s ním na opuštěným ostrově,jen slunce,palmy,azurové moře,já jsem krásná,on je krásný.....Věřím,že po smrti,před převtělením,budeme žít v jakémsi virtuálním světě a budeme mít vše,co chceme a tak se to bude moct stát...Věřte se mnou. *4* -
Re: složitá povaha
To jsi hezky napsala. Já ho zbožňuji *1* -
Keanu
Jé tenhle herec je naprosto k sežrání,mooc se mi líbí filmy ve kterých hraje a myslím si ,že se s ním jen tak nějaký herec nemůže rovnat hlavně svou krásou *1* -
Velký sympaťák
Tenhle herec je velký sympaťák. Nedávno jsem viděla film Dům u jezera - paráda. Moc se k sobě ve filmu se S. Bullock hodili. -
složitá povaha
Mě se taky moc líbí,je velmi sexy a působí milým dojmem,ale dělala jsem mu horoskop,myslím,že je to dost složitá povaha a bude těžké s ním žít.Ale my s ním žádná žít nebudeme a tak můžeme snít...
*14* -
Birthday
Happy Birthday Keanu Reeves...I Love You♥ *14* -
miluju
miluju ho , vše nejky celej můj bratránek jsou si hrozne podobný :) -
:-)
všecičko nejlepšííí :-) -
Re: vše nej!!
Ahoj, nedávno jsem si říkala něco podobného-když jsem koukala na jeden ze starších, ale dobrých filmů kde Keanu hraje-Bod zlomu.Doufám že se ještě dočkáme dalších "jeho" dobrých filmů *3* -
láska
on je tak sexi upa k sežrání *14* ja ho upa strasne mocky muluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
kásnej
on je tak prekrasnej *14* ale moc mne to mrzi to s jeho zenou i cerou chudak a jak lidi vite ze ma byt konstantine 2??? to by bylo super kdyby byla i dvojka *3* -
Re: jojo
tk to nejsi určitě sama *1* -
jojo
od něj bych se nechala strestat :D -
????
Ahoj lii.Nevíte náhodou jeslti ve 3 díle Matrixu Keanu umřel?Ono to skončilo tak nějak nedokončeně,ža vlastně nikdo neví jeslti žije.Mockrát díky *4* -
Keanu Reeves
Keanu Reeves je najlepší v Matrixe vo všetkých troch dieloch,trilogiách. *3*