-
keanu
milujuuuuuuu hoooooooooo *14* *14* *14* -
chce to něco originálního
teda vám tady ta diskuze nějak drhne. Tak abych se přidala Keanu je upa, supa, mega moc muck a lostomiloucký. Ale teď už vážně chtělo by to něco originálního, ale jelikož mně nic teď před spaním nenapadá, tak to zkuste vy. Takže pa a doufám, že tady konečně najdu nějkou zajímavou diskuzi o Kianovi -
Re: Adesa?
Já jen vím kde si můžeš napsat o autogram-pokud ti to nějak pomůže.A pokud bys mu na tu adresu napsala,věřím,že to dostane.
3 Arts Entertainment
9460 Wilshire Blvd., 7th Floor
Beverly Hills, CA 90212
USA
Tak hodně štěstí. *3* -
Vše nej...
Vše nejlepší a hodně skvělých filmů do budoucnosti. *3* I love you *14* -
keanu
je strašně užasnej boží krásnej milujiiiiiiiiiiiiiiiii hooooooo mooocinkyy *4* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* -
happy birthday
Všechno nejlepší keanemu I love you keane *14* *14* *14* *14* -
narozeniny
taky se k vám přidávám a přeju všechno nejlepší, hlavně ať má v životě konečně štěstí, kterého se mu dřív moc nedostalo...Happy birthday ! :) -
..
vsetko najlepsie keanu!!!fešaak! *14* -
h
vsetko naj keanu *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4* -
happy birthday
vsechno nej nej!! -
Happy Birthday =o)
Všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám *4* -
vše nej!!
já vím že Keanu má narozky až zítra ale já tu nebudu takže bych mu chtěla popřát už ted všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví,lásky,síly a úspěchů jak v soukromém životě tak i ve filmu.. doufám že je pravda že bude ten Constantine 2.. a hlavně pane Reevesi nedělejte žádné blbosti na motorce a dávejte na sebe pozor.. *3*
Jinak doufám že Keanu bude ještě hodně dlouho hrát a že s herectvím moc brzy nesekne. Na co bych se potom v té telce dívala..?.. *1* to je asi vše co jsem chtěla říct. Vím že si to Keanu nepřečte ale já to tu prostě musela napsat. -
Re: Re: Smrt
Jj neměl to lehké už od mala. A to co ho potkalo potom s tou jeho dcerou a ženou a ještě se sestrou která dostala leukémii tak to je opravdu strašné a ještě horší je to že se to odehrálo všechno tak najednou mezi natáčením Matrixů.. Ještě že měl při sobě přátele kteří mu pomohli jinak by už tu možná nebyl. *9* a to by bylo to nejhorší co by se mohlo stát. Ale on se z toho nakonec dostal a statečně to ustál.. I proto ho strašně obdivuju a bude to u mě vždy Herec s velkým H a Člověk s velkým Č. Lepšího neznám. On prostě není jako všichni ti ostatní herci.On je jedinečný. -
Re: Re: Re: Re: Re: Adesa?
to už je lepší. *3* -
Re: Smrt
Já bych to zažít nechtěla..Já bych se asi psychycky zhroutila..Je dobrej že tohle ustál.. *9* -
Smrt
To je strašný jak mu zemřela dcera a žena. Strašný neštěstí toto zažít..:(( -
Re: Re: Re: Re: Adesa?
Přesněji Beverly Hils.. *5* -
Re: Re: Re: Adesa?
No to vím že bydlí v LA ale kde tam tak to fakt nevím..Ono je LA nějak moc velký.. *1* *1* -
Re: Re: Adesa?
No..Já sem někde četla že prý má bydlet někde v Los Angeles..Tak nevim.. *9* -
Re: Adesa?
Ráda bych ale to nevím kde on vlastně bydlí...u něj člověk nikdy neví..