Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • natis97

keanu

milujuuuuuuu hoooooooooo *14* *14* *14*
  • chce to něco originálního

teda vám tady ta diskuze nějak drhne. Tak abych se přidala Keanu je upa, supa, mega moc muck a lostomiloucký. Ale teď už vážně chtělo by to něco originálního, ale jelikož mně nic teď před spaním nenapadá, tak to zkuste vy. Takže pa a doufám, že tady konečně najdu nějkou zajímavou diskuzi o Kianovi
  • artaius

Re: Adesa?

Já jen vím kde si můžeš napsat o autogram-pokud ti to nějak pomůže.A pokud bys mu na tu adresu napsala,věřím,že to dostane.
    3 Arts Entertainment
    9460 Wilshire Blvd., 7th Floor
    Beverly Hills, CA 90212
    USA
    Tak hodně štěstí. *3*
  • Vše nej...

Vše nejlepší a hodně skvělých filmů do budoucnosti. *3* I love you *14*
  • natis97

keanu

je strašně užasnej boží krásnej milujiiiiiiiiiiiiiiiii hooooooo mooocinkyy *4* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4*
  • natis97

happy birthday

Všechno nejlepší keanemu I love you keane *14* *14* *14* *14*
  • vanes1

narozeniny

taky se k vám přidávám a přeju všechno nejlepší, hlavně ať má v životě konečně štěstí, kterého se mu dřív moc nedostalo...Happy birthday ! :)
  • vladka182

..

vsetko najlepsie keanu!!!fešaak! *14*
  • meredith12

h

vsetko naj keanu *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej nej!!
  • pajanike

Happy Birthday =o)

Všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám *4*
  • pstrosik

vše nej!!

já vím že Keanu má narozky až zítra ale já tu nebudu takže bych mu chtěla popřát už ted všechno nejlepší hodně štěstí, zdraví,lásky,síly a úspěchů jak v soukromém životě tak i ve filmu.. doufám že je pravda že bude ten Constantine 2.. a hlavně pane Reevesi nedělejte žádné blbosti na motorce a dávejte na sebe pozor.. *3*
    Jinak doufám že Keanu bude ještě hodně dlouho hrát a že s herectvím moc brzy nesekne. Na co bych se potom v té telce dívala..?.. *1* to je asi vše co jsem chtěla říct. Vím že si to Keanu nepřečte ale já to tu prostě musela napsat.
  • pstrosik

Re: Re: Smrt

Jj neměl to lehké už od mala. A to co ho potkalo potom s tou jeho dcerou a ženou a ještě se sestrou která dostala leukémii tak to je opravdu strašné a ještě horší je to že se to odehrálo všechno tak najednou mezi natáčením Matrixů.. Ještě že měl při sobě přátele kteří mu pomohli jinak by už tu možná nebyl. *9* a to by bylo to nejhorší co by se mohlo stát. Ale on se z toho nakonec dostal a statečně to ustál.. I proto ho strašně obdivuju a bude to u mě vždy Herec s velkým H a Člověk s velkým Č. Lepšího neznám. On prostě není jako všichni ti ostatní herci.On je jedinečný.
  • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: Adesa?

to už je lepší. *3*
  • Re: Smrt

Já bych to zažít nechtěla..Já bych se asi psychycky zhroutila..Je dobrej že tohle ustál.. *9*
  • wendy92

Smrt

To je strašný jak mu zemřela dcera a žena. Strašný neštěstí toto zažít..:((
  • Re: Re: Re: Re: Adesa?

Přesněji Beverly Hils.. *5*
  • pstrosik

Re: Re: Re: Adesa?

No to vím že bydlí v LA ale kde tam tak to fakt nevím..Ono je LA nějak moc velký.. *1* *1*
  • Re: Re: Adesa?

No..Já sem někde četla že prý má bydlet někde v Los Angeles..Tak nevim.. *9*
  • pstrosik

Re: Adesa?

Ráda bych ale to nevím kde on vlastně bydlí...u něj člověk nikdy neví..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit