-
Vite jake hruzy zazil Reeves?
Keanu a jezo zene Jennifer se mela narodit holcicka, narodila se mrtva
- Jennifer se predavkovala prasky a na svem voze v rychlosti 130 km/h narazila do 3. aut
- Jeho segra Kim Podlehla rakovine a otec byl fetak/za dilerstvi drog sedel v base/.
- Keanu mel nekolik otcimu a zil ruzne po svete/a zadny kamarady/ podle toho, koho si jeho mati prave vzala -
Keanu
Jé tenhle herec je naprosto k sežrání,mooc se mi líbí filmy ve kterých hraje a myslím si ,že se s ním jen tak nějaký herec nemůže rovnat hlavně svou krásou *1* -
MYA
JE TO SEXY BABE A TO SI MYSLI KAZDY -
Keanu mi přijde jako dost dobrej herec,Constantina mam doma a viděla jsem ho snad už 30x,ale...Joaquin Phoenix je stejně lepší!!! *14*
-
Dotaz
Hallo, nevíte někdo, jak je tento fešák vysoký? Děkuji Sisi -
185 cm
-
keanu je nej!!!
Keanu je úplně nejlepší herec na světě mám ho moc ráda!!!Je prostě super *14* Je hezkej, úspějšnej!Jak si to tady tak čtu tak ho má rádo asi hodně lidí... *14* Já osobně ho přímo miluju!! *1* *3* *14* -
Jeden z mála skutečně už dobrých srdečných američanu, prožil si těžký život, neměl to vubec lehké. Neuznávám ho jako kvalitního, jako dobrého a nadaného amerického herce, ale je mě osobně svým osobním životem jako člověk nesmírně tolik sympatický, kdo o něm o jeho soukromí toho četl také více pochopí o čem tu mluvím a proč o tom mluvím, už jsem tu o tom myslím si psal a je zbytečné se tu opakovat... snad protože tolik v americkém světě nic než peněz a zábavy, kde rozhodují už jen bohužel peníze a zábava nade vše, je právě Kean Reeves velice upřímný, je laskavý, srdečný a starostlivý, je velice štědrý a skromný, je tolik lidsky už sám s sebou, a to na něm obdivuji, nenechá sebou pro peníze jakkoliv už manipulovat a to je ze všeho to nejduležitější, má svou uctu k sobě a svou vlastní vysokou hrdost..to na něm obdivuji, je jeden z mála takových lidí... je to sám rocker, a já takové lidi snad nejvíce chápu, protože rockovou hudbu sám tolik už právě miluji že si život bez ní nedokážu vubec představit, ale rocková hudba je pro mě velice široký pojem... snad rock než podřadný fet...ký hip-hop plný vysamplované rytmiky (a samplovat zvládne skutečně každý druhý blbec) a plný pubertálního nesmyslného vulgárního slangového infantilního žvanění o tom že brát drogy, dělat dealera, dýlovat drogy a kšeftovat tak s cizím osobním neštěstím, že čmárat hnusné infantilní graffity na ulici po zdech, hrát si jako dítě ještě dětinsky v dospělosti s nějakým prknem na kolečkách apod... atd.. je to čím jsme ve společnosti dnes udajně pro druhé lidi nejvíce ,,in", že kdo nenosí drahé značkové hadry a není ověšený zlatými řetízky a neponižuje sám sebe nezávazným sexistickým kur..ním sebe a neponižuje druhé lidi není tady pro druhé lidi pak žádný King, žádný skutečný král už. Fet...ký hip-hop to je jedna velká hnusná lež a hnusná násilná manipulace druhými lidmi, je to velice a ubohý podřadný hudební vkus plný nemuzikálnosti.. to tolik už nestrpím a nijak netoleruji..
-
CO SI MYSLÍM O KEANU REEVESOVI
je moocinky hezkej a sluší mu to ve filmu MATRIX kde je fakt velkej drsňák a protože je vyvolený tak na něho nemá ten pošahaný agent SMITH *1* .. no a taky mu strááášně slušej ty brýle co ve filmu nosí.. *5* !!! no 4 slovy- je fakt moooc hezkej!!!! *4* a stráášně se mi líbí *14* PS: akorát nechápu jak se někomu může líbit například nějaký ORLaNDO blooM...MĚJTE SE!! *3* -
Beloved Keanu, I congratulate you on your big day, you have a wonderful birthday, I wish you a lot of love, good luck, good health, many good people around you and let all your wishes come true! Stay a great person, I respect you a lot, you are a very spiritual being and I love your opinions, your nature, your work. To me you are the brightest soul on the planet! May your life be long and joyful. God bless you!
PS: I apologize for my incorrect English.