-
je velmi hezký *1* *3* *14* *14* *14*
-
Keanu...
Keanu je moc hezkej chlap a je mi strašně líto co si musel prožít! *9* Na takový lidí jako je Keanu, vždy jako by dopadalo nejvíce smůly......Doufám že si časem najde moc hodnou ženu, které by nešlo o peníze a aby to nebyla nějaká hloupá blondýna. NO SHRNU TO- Keanu se mi mooooooccc líbí *14* a moc ráda se dívám na filmy ve kterých hraje (moc se mi líbí ve filmu MATRIX) a chtěla bych mu popřát ( kdyby si tohle četl *1* )vše nejlepší v životě a mnoho ůspěchů jak ve filmových rolích tak v jeho osobním životě! MĚJ TE SE!! *3* -
-
Re: Keanu...
čteš ze mě moje slova pesně to bych mu chtěla taky popřát ale asi by to chtěllo anglicky *3* *14*
-
-
Přidat!
Přidejte něco o filmu Mumie a Mumie se vrací *5* -
Keanu Reevese obdivuju protoze je to herec ktery toho v zivote uz hodne dokazal..a nejen v zivote i na filmovem platne protoze treba v listopadove romanci byl ouplne bozi..preji mu at se mu dari protoze to co prozil v roce 2001 bylo tragicky ale on se z toho dostal a ja rikam BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *3*
-
-
doufám že sbalím někoho jako je on *15* -
Dobrý člověk, má velice zvláštní silné charisma, je to sympaták, který si už tolik prošel těžkým velice náročným životním obdobím, vytrpěl si tzv. osobně to své v životě, svým životem a nic z toho se také do jeho pozlátkových hollywoodských divácky nenáročných kýčovitě čistě zábavných tolik klišovitých filmu bohužel už vubec nic z toho dnes nepromítlo, ale to nic už nemění na tom že i přesto mě je svým těžkým životním příběhem sympatický, Keanu je hodný, milý, je laskavý, je srdečný, je upřímný a velice přátelský apod., ale také je to bohužel navždy druhořadý herec pro mě z nicneříkajících už ze špatných komerčně mainstreamově laciných ubohých filmu, kterým se bohužel herecky upsal a zaprodal. Jako herec měl jistě mnohem na víc a nedostal k tomu nejspíše svou hereckou příležitost, ale bohužel hollywood už nikdo nezmění a nepředělá nikdy k lepšímu. Je to nic než jen dnes hluboce mainstreamová komerční velkokorporace, jen nablískané vždy vysoce předražené filmové pozlátko, ve kterém člověk sám už neznamená vubec nic, pokud nemá peníze nemá žádný vliv a žádnou osobní moc a nikdy žádnou svou vlastní uměleckou nezávislost, Hollywood je zábavné mainstreamové pozlátko a Keanu to moc dobře ví svými komerčně mainstreamově podřadnými filmy, ve kterých už bohužel hrál. Ale přesto jsem ho tu dokázal osobně už přijmout a ocenit.
-
Všechno nejkrásnější k zítřejším narozeninám a už jen samé štěstí podle svého přání Keanu. (Osobně to nelze tak alespoň takto do virtuálniho éteru.) Zanecháváš v lidech trvalé stopy, neobyčejné myšlenky a velmi nádhernou zvláštní lásku. Ať se tak děje nekonečně dlouho...........
-
sympaták, není to dobrý herec, nemá dobré filmy, ale má zvláštní silné charizma. Je velice srdečný a upřímný, je přátelský, je hodný, milý a laskavý, ale je to bohužel jen druhořadý herec z jen komerčních filmu z hollywoodské zábavné mainstreamově výdělečné produkce, skutečně nic moc. Ale svým osobním životem je odvrácenou stranou Ameriky a hollywoodského pozlátka, tak jak ji ve skutečnosti vubec už neznáme právě dnes z masových médií. Hollywood nám o Americe jen lže a Keanu to někde hluboko ve svém srdci prostě upřímně ví a tím mě je nesmírně sympatický čím vším si osobně v životě sám prošel a co všechno si tolik hluboce vytrpěl co už se k nám do médií o té mediálně a společensky tolik udájně slavné, ve skutečnosti té uboze jen krajně kapitalisticky konzumní Americe častěji vubec k nám do médií už nedostane. Hollywood nám vše nepříjemné a vše skutečné o Americe svými filmy dnes, v dnešní době jen kapitalisticky ,,zcenzuroval" a vytěsnil. Cenzura nepříjemné osobní pravdy!, konzum a zábava je v hollywoodské filmové produkci a v Americe dnes na prvním místě. Ty dnešní ubohý americký rádoby herci, ty dnešní zavšivení ubohý americký rádoby celebrity od Brada Pitta a Leonarda Dicapria po Toma Cruise, Johnyho Deppa a další slavné rádoby americké zbohatlíky. Jděte už s tím všichni konečně pryč. Netahejte to k nám už mediálně do naší mnohem lepší a bezpečnější Evropy, tuhle americkou konzumní špínu.
-
Keanu je z jiných sfér, má charizma a vyzařuje zvláštní světlo.Líbí se mně ve filmu - Dům u jezera.Je to hodný,milý a skromný muž.
-
Keanu je kus
Já ho prostě miluju nemáte někdo jeho plakáty???Zaplatím
*3* -
-
Re: Keanu je kus
jasně že plakáty mám. ale nedám *15* *15* *15*
-