Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keanu je prostě sladkej!!!
  • Asi vím, jak se jmenuje ten film

Název filmu je "A walk in the clouds"
  • Víte o tom, že...

Víte o tom, že Keanu údajně chodí s Diane Keaton?! Je to v novým Bazaaru!!!
  • Luky1987

Presne s amerických hercov má Keanu Reeves najlepšie srdce aj keď ako herca ho nemusím. Páčil sa mi jedine v Matrix 1-3

• MartinDyntar

přesně tak Luky1987 v tom s tebou plně souhlasím, Keanu Reeves je skutečný sympaták o jehož těžkém a psychicky dlouhodobě náročném už jeho osobním soukromém životě jsem se nejvíce právě dozvěděl tolik o něm z článku "Tajemství Života" a musím říct že byl jsem neskutečně hodně osobně překvapený tím co vše má Keanu Reeves ve svém životě už za sebou a to že Keanu Reeves má neskutečně dobré srdce na správném místě je největší pravdou, protože to mnoho lidí už dnes nemá a bohužel už neví vubec co to je být dnes tolik slušný a laskavý, být skutečně milý, hodný, laskavý a přátelský i finančně tolik neuplatný, neudělat pro peníze uplně vše, je proto už duležité být vždy neovlinitelní a nezmanipulovatelný už pak druhými cizími lidmi, být prostě vždy sám sebou a mit kritický usudek k sobě a ke druhým lidem, mit silné a nezávislé kritické myšlení, to je vždy prevencí před tím špatným, a Keanu Reeves to v sobě myslím ve svém zvláštním silném charizma už nikdy nezapře. Ale to je řečeno k němu hodně málo Luky1987 ohledně toho co o jeho osobním už právě soukromém životě vše tolik nejlíp vím.

• Diane a jiné ´´pravdy´´

Viděla jsem rozhovor s Diane, kde se jí na to ptali. Začala se hrozně smát, a komentovala to jenom ´´ooh, poor Keanu´´. Takže ho ještě lituje, že je chudák, když ji s ním spojují. Je to stejně dokonalá kachna jako to s tou svatbou. Pochybuju, že by se oženil s bývalkou Amandou De Cadenet zrovna v době, kdy chodil s (dnes už taky bývalkou) Lynn Collins. Takže bomba. Nevěřte všemu co čtete.
  • :)

Ale je stejně zajímavý, že takovejhle chlap nemůže pořádně najít tu svou "ženu snů"......já bych ho určitě brala i na celej život :D
  • antidicaprio
    vše nej krasavče :)
  • www.thebestboy.websnadno.cz
  • Keanu je dokonalý herec, a negativní role mi jeho výrazu prostě nesedí!!!!!!! Podle mě by měl hrát už jen kladné hrdiny
  • Ahoj Keanovi fanynky! Proč nepíšete do naší oblíbené Keanu diskuse? Co pak je to tak těšký? Nemyslím si!!!!! A proto pište, pište a pište.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit