-
Keanu je úžasnej i kreslenej !!!!! *3*
-
Kean si prozil těžký život, je bohatý, ale na penězích mu tolik nezáleží. Více se osobně stara o zdraví a štěstí druhých lidi. Jeho životopis mluvi za vse. Je zajímavý a bohatý a rozmanitý a pestrý. Kean má zrejme dobre srdce i když jeho filmy osobně nijak nemusím a jako herce ho také nijak příliš neuznávám. Mě neoslovil jako herec ale oslovili a zaujali mě jeho životní zkušenosti. Podařilo se mi v komentáři propojit jeho kritiku i s jeho oceněním. Tak má tomu přece bit. Přeji Keanovy hodně dalších profesních hereckých i životních úspěchu. A více partnerské důvěry a lásky.
-
Souhlasím s názorem, že Keanu je nejlepší. Kam se na něj všichni ostatní hrabou. Všechny ty americký hvězdy jedna jako druhá. V podstatě jsou ty mužský skoro stejný. Jen Keanu má něco navíc co ostatní nemaj!!!
-
pro Helli
Jasně,Keanu je dobrej herec,ale co třeba Adrien Brody,Joaquin Phoenix a další skvělí charismatičtí herci?Myslím,že je spousta skvělých herců a Keanu patří mezi ně...ale není jediný! -
je muj milacek *14*
-
pro Angie
No jasně, určitě to tak je, ale pro mě je Keanu nejlepší s velkým N !!! Když se to tak vezme tak jsou kvanta dalších herců, zpěváků, modelů a já nevím koho ještě všeho. Jsou krásní, charizmatičtí, úspěšní, bohatí atd... Jenže Keanu je jedinej, nenapodobitelnej, jinej. Nedá se říct proč !!? -
Keanu je prostě ten nej herec na celičkým světě. Má tak úžasně tajemný kouzlo. A pro Jenny: Joaquin na něho nemá! *3*
-
Keanu Reeves
Keanu je skvelej herec!!!Mrzi me cim si musel projit v soukromem zivote.Jednou jsem s nim videla-je silene skromnej a takouvej tichej-az tajemnej.Ne jako napr namyslenej pan Pitt nebo pan Orlando Bloom,kterej vymeta vsechny vecirky.Je pro mne nejoblibenejsi hvezdickou,hlavne proto jakej je!!! -
prepis:videla jsem s nim rozhovor *3*
-
na světě by mělo být víc lidí jako je Keanu
je nenahraditelný a mrzímě čím si musel v soukromí projít protože on jedinej si to ze všech těch nafintěnej Hvězd nezaslouží!!!