Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaaaaaaaaaa sem tak šíleně ráda že v tom nejsem sama..............je fuck mooocinky moc klááásnej a takovej miloučkej *14* .Bože .............jaaaaaaaaa chooo chci.............chudáček na nejlepší lidi vždycky padne nejvíc smůli.Od chvíle co sem viděla Metrix tak už nemyslím na nic jinyyyyho.......než na něj.....POOOOMOOOOC
  • Hmmm holky prej

Prej se před měsícem tajně oženil škoda ale po tom co prožil mu to přeju!!!!!!!!!!!!
  • on je tak super je mi ho strašně líto co si musel přožít nezaslouží si to takový namyšlenej debil jako robbie williams tomu to přeju souhlasím s :-))))) mám uplně stejný názor jak ona *14* *14* *14*
  • MILUJU HO

Keanu je fakt hezkej a ve filmu "MATRIX"(1,2,3) je super.... je mi ho ale líto že se svojí přítelkyní měli mít miminko které se narodilo mrtvé a ještě k tomu mu jeho přítelkyně o rok později zemřela.... opravdu to je hrozné ! ale jinak si myslím o něm jen to nejlepší *5* a popravdě se mi i SRAŠNĚ LÍBÍ... *14* *14*
  • *14* *4* *14* Je to můj nejoblíbenější herec mam ho moc ráda jak to hraje jak se dokáže do každé role vcítit a jak je krásný!!! je mým snem se s ním setkat!!!
  • jo, je fakt výbornej!
  • nejlepší film tohohle herce je bezpochybně nebezpečná rychlost
  • karolina

je strasne boží MILUJU HO MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC JE TO TAKOVEJ MALEJ ANDÍLEK *4* *14* *14* *14* *14*
  • KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNEJ *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4*
  • i love you

im sistrs keanu reevese

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit