Přejít na výpis diskuzí

Keanu Reeves

OSOBNOST 31.12.2006 
348 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, Keanu Reeves je bombovej *14* Tak jestli chcete podívejte se na můj blog http://blog.lide.cz/Aneta.Kolovecka jsou tam nějaký jeho obrázky, ale i jiný herci a skupiny byla bych moooc ráda kdybyste se tam podívali.... *1* Mějte se krásně
  • SUPER KLUČINA!!! *14* *14* *14*
  • herec

jsi fajn mam tě rád *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Přidat!

Přidejte něco o filmu Mumie a Mumie se vrací *5*
  • Je mocinky hezkej a hrozně se mi líbí ve filmu Matrix *14*(každej díl jsem viděla asi třikrát):-))) .Jinak jsem chtěla říct že měl smutný život a proto už by se mohlo na něj usmát štěstí... *3*. Mějte se *3* *15*
  • Keanu Reeves je fakt pěknej chlap.Nejvíc mu to sluší v Matrixu a v Constatinovi *14*.Akorát by nemusel tak pít *13* .
  • Keanu...

Keanu je moc hezkej chlap a je mi strašně líto co si musel prožít! *9* Na takový lidí jako je Keanu, vždy jako by dopadalo nejvíce smůly......Doufám že si časem najde moc hodnou ženu, které by nešlo o peníze a aby to nebyla nějaká hloupá blondýna. NO SHRNU TO- Keanu se mi mooooooccc líbí *14* a moc ráda se dívám na filmy ve kterých hraje (moc se mi líbí ve filmu MATRIX) a chtěla bych mu popřát ( kdyby si tohle četl *1* )vše nejlepší v životě a mnoho ůspěchů jak ve filmových rolích tak v jeho osobním životě! MĚJ TE SE!! *3*
    • Re: Keanu...

čteš ze mě moje slova pesně to bych mu chtěla taky popřát ale asi by to chtěllo anglicky *3* *14*
  • keanu

moja kamoska mi povedala ze bill ma tazky zivot a co by sa podla vas dal nazvat Keanov zivot??? peklo...on to preziva a aj tak je super herec (v kazdom filme!!)...a si skuste predtavit co prezival ked sa mu narodilo dieta mrtve a potom mu zomrela aj priatelka...a predsa to zvladol a je stale dobry...a stale bude... *14* *14* *14* *14* *14* ...prajem mu vsetko najlepsie a nex si najde nejaku peknu babenku, ale ne taku co ide po peniazox....a nie blondinu....
  • Keanu je skvely,hodny,hezky chlap.Skoda,ze ma tak smutny zivot.Ja bych mu prala vsechno nejlepsi.A hlavne aby nasel jakou hodnou holku,ale ne blondynku!!!!!! *3*
  • všichni píšete jak má Keen smutný život, ale co to bylo v nebezpečné rychlosti??? *13* Vždyt se Sandrou Bullock si to musel užívat a k tomu zůstali nejlepšími kamarády...co si myslíte,že se za tím skrývá..(v soukromí)??My si myslíme,že je to něco víc... *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit