-
SENZAČNÍ TYPEK *4* *14* *14* *1*
-
je velmi hezký *1* *3* *14* *14* *14*
-
wow
je supeerr *14* *14* *1* *3* -
Keanu je naprosto úžasnej jeho osiska a ten smutnej vyraz ... chudak ma tak smtnej zivot a on to tak skvele zvlada ... a je uzasnej herec... a strasne krasnouckej
-
Keanu je naprosto úžasnej jeho osiska a ten smutnej vyraz ... chudak ma tak smtnej zivot a on to tak skvele zvlada ... a je uzasnej herec... a strasne krasnouckej *1* *14* *1*
-
Keanu Reeves
Jeho život nepatří mezi ty z nejlepších.všechny události ,které se odehrály v jeho životě nebyly šťastné ,ale i přes tyto hrozné události se z něj nestala rozvrácená osobnost .Nejvíce se mně na něm líbí že velkou část svého scénáře dává na charitu.Jeho charakter je obdivuhodný a myslím že ty zlé situace v jeho životě se obrátí v dobré. -
Keanu
Moc hezkej hlavne ve filmu Constantine *5* -
Keanu Reeves
Jak vidím tak jsi oblíbený dost,a tak jsem tvoje další fanynka... Jsi fakt good *14* ... Přeji ti v životě jen to nejlepší....a néé,aby jsi naletěl nějaký krávě,které jde jen o peníze *13* tak páá -
Jsi fakt super... *14*
-
Keanu R.
Milujem milujem milujem Keanu Reevesa a nie len v Matrixe.....on je sexos vsade a ten kto si mysli ze bill kaulitz je lepsi nemysli.......Keanu je niekto a bill je nikto a Keanu je sexos.......a kto si ce so mnou pisat nex mi napise na mail...rada by som si pokecala s niekym kto ma Keanu rad....bo na nasej skole som to len ja....Keanu je strasny sexos a poviem vam........mam s jeho menom tricko, hrncek a mam okolo 200 jeho fotiek....kto ce piste......Keanu milujem ta *4*