-
Reevesi,kazíš filmům pověst!!!
-
Keanu je fakt sexy chlap a je prostě úúúúúúúúúúúúúúúúúžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssssssssnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
-
NO KEANU JE SICE BOREC ALE JOAQUIN PHOENIX JE NEJHEZČÍ ZE VŠECH!!!!!
-
Víc pište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
-
Ahoj Keanovi fanynky! Proč nepíšete do naší oblíbené Keanu diskuse? Co pak je to tak těšký? Nemyslím si!!!!! A proto pište, pište a pište.
-
Keanu je dokonalý herec, a negativní role mi jeho výrazu prostě nesedí!!!!!!! Podle mě by měl hrát už jen kladné hrdiny
-
www.thebestboy.websnadno.cz
-
:)
Ale je stejně zajímavý, že takovejhle chlap nemůže pořádně najít tu svou "ženu snů"......já bych ho určitě brala i na celej život :D -
S tím souhlasím!!!
-
Diane a jiné ´´pravdy´´
Viděla jsem rozhovor s Diane, kde se jí na to ptali. Začala se hrozně smát, a komentovala to jenom ´´ooh, poor Keanu´´. Takže ho ještě lituje, že je chudák, když ji s ním spojují. Je to stejně dokonalá kachna jako to s tou svatbou. Pochybuju, že by se oženil s bývalkou Amandou De Cadenet zrovna v době, kdy chodil s (dnes už taky bývalkou) Lynn Collins. Takže bomba. Nevěřte všemu co čtete.