-
Už mě s tím všichni serou!!!!!!!! není to pravda (to stou Diane)!!!!!!!!
-
Víte o tom, že...
Víte o tom, že Keanu údajně chodí s Diane Keaton?! Je to v novým Bazaaru!!! -
Asi vím, jak se jmenuje ten film
Název filmu je "A walk in the clouds" -
Help !
Ahoj, Keanu je moc fajn, jako herce ho má rád i můj přítel a jednou mi vyprávěl o filmu, kde Keanu hrál skvělou roli, jenže si nepamatuje název filmu ... Je to starší věc, hlavní hrdina se vrací z války či vojny, na statek, kde probíhá vinobraní, mého přítele zaujala nejvíc vzrušující scéna, jak ženy šlapaly ve velké kádi vinné hrozny ... šlo tam snad i o nějakou zradu a mstu ... no prý krásnej film, chtěla bych ho vidět a taky překvapit přítele a pokud možno tenhle film někde koupit na DVD nebo videokazetě, nebo snad i od někoho sehnat ... Děkuju za rady od těch, kdo o tomhle filmu něco ví :o) -
Keanu
Keanu je pro mě dokonalej. Je to tyyp muže ce se mi líbí, Prostě ho zbožńuju. Má nádherný oči a úsměc a vlasy a tělo a zadek a prostě všechno... A navíc hraje bezvadný role... např. Constantine.. I love Constantine I love Keanu Reeves :o) -
Pište, pište...
Pište co nejvíc a víc choďte na Keanovu stránku, aby se dostal na první místa Osobností!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Only One Love
Ty jsi Keanu moje jediná láska!!!!!!!!!!! To je hrůza, že bydlíš až tam někde v tramtárii!:-( -
Keanu je prostě sladkej!!!
-
hmm..
Počula som, že Keanu je čerstvo zaľúbený. To by nebolo ešte nič tak zlé, ale je zaľúbený do o 20 rokov staršej Diane Keaton! On sa snáď zbláznil! A to sa hovorilo, že je ženatý s Autumn Macintosh.. -
aaaaaaaaaaaaach!!!
Je záhadný, je charizmatický, neskutočne zvláštny - iný, akoby ani nebol z tohto sveta...skrátka jedinečný Keanu Reeves!!! :o) ...mohla bych ho..:)