-
Keanu se oženil?Kdy?
-
OSOBNOST
Keanu není jenom nějaký krásný obličej, ale je krásný také uvnitř. Osobnost. Prostě neuvěřitelný. Zajímám se o něj už někde 16 let a proto si to dovoluji napsat. "My name make you cold but I make you hot" -
ok
keanu je božskej -
pro jane
ale ze je taky backham krasnej!!!ale ani keanu nema chybu,a je prekrasnej!!!miluju takovy sympataky!!! -
keanu patri mezi ty nejkrasnejsi kluky na svete! ja bozi,je nadhernej.me se hlavne libil v matrixu!!!tam byl uplne nejhzci,sbiram jeho plakaty,mam jich asi okolo dvaceti a vsechny mam nalepeny na zdi!!!
-
nej herec
Keanu je ten nejlepí herec na světě a taky nejkrásnějí. Jenom koda e se oenil, ale stejně ho pořád miluju:-))))))) -
Keanu je borec:-)
-
I love Keanu
Keana sem si všimla jestě dřív než byl Matrix, když ho nikdo neznal, tak se mi všichni posmívali a hned po matrixu po nem všichni šíleli, to jenom já sem te milovala, neproto že seš nejakej NEO, já te mám ráda, protože seš Keanu... -
Skvělej Keanu
je prostě skvělej,dokonalej ale mě příde že vubec nestárne,ve 20 vypadal stejně jako ted ve 40:-)To má někdo výhody:) -
super herec
Možná,že vám, Keanovým fanouškům, do toho nemůžu mluvit, protože jsem viděla jenom tři filmy s Keanem - Matrix 1-3.Ale i tak musím uznat,že to jsou super filmy a i Keanu je super.Prostě herecká SUPERSTAR!