Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Super herečka

Keira je supr,mam ju hrozne moc rád.Jeste s emmou Watsonovou a Liv Tylerovou sou nej herecky na celem svete.I love you *14*
  • Re:

to bych nerekla,cte se to Keira-pust si video kde nekdo ríka její jmeno(myslim jako anglicky vsichni rikaj Keira/jen trochu s prízvukem)to jen cesi ríkaj Kíra ale tak to není *13*
  • POZOR!

POZOR!.....POZOR!......Řádí zde úchyl...pokud se tu zase objeví ignorujte ho a dál pište diskuze...jemu neodepisujte....nedal by pokoj.....děkuju za pozornost....konec hlášení.......
  • Re: Keira

a to ci? *7*
  • je úžasná

je strašně hezká, kdybych vypadala tak hezky jako ona...no prostě je skvělá a taky moc dobrá herečka a v Pirátech z Karibiku jí to děsně sluší ve všech dílech....a perfektně by se hodila k jackovi a hraje to tak úžasně, že mě to fakt vtáhlo do jejího života guvernérovi dcery.... *4*
  • Re: Keira

No, asi v Londyne, ne. *3*
  • Keira

nevíte náhodou kde bydlí?
  • Keira

nemáte na ni někdo nějaký spojení(přes ICQ,e-mail,web stránku,číslo na mobil) nebo tak něco?
  • Keira

Nechapu, co vsichni vidite na te Emme watson. Je to uplne obycejna holka. Keira je mnohem hezci. Az na to, ze jedost plocha.
  • Keira

Je hrozně hezká a super herecka, ale nechapu, jak muze byt tak plocha
  • KEIRA

Keira je nej herečka a myslím že to dotáhne hodně daleko!! *4* Skvělá byla ve filmu Pýcha a předsudek
    *14*
  • Stránky

Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!!
  • Keira

Keira je fakt kóča. Je pěkná. *5* *3*
  • kk zz

Je nej,a taky sexi. *14* *14* *14*
  • v poho

je v poho a eminem je lepší
  • g

je úplně sexi *14* *14*
  • Doktor Zivago

Bylo obdivuhodne jak zahrala roli Lary Antipove. Zvlast kdyz si uvedomime, ze ji tenkrat bylo sotva 17! Verze z roku 2002 se mi libila o moc vic, nez puvodni verze s Julii Christie.
  • KK?ZZ

Keira je nej herečka je moc sexi,hlavně v pirátech. *14* *14* *14*
  • nejnej herecka

Je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj. *14*
  • keira je dobrá

Keira je dobrá herečka třeba se mi líbí blafuj jako Beckham tam je dobrá nebo piráti z karibiku ale hilary duff je lepsí si myslím *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit