-
Re: Super herečka
Keira je supr,mam ju hrozne moc rád.Jeste s emmou Watsonovou a Liv Tylerovou sou nej herecky na celem svete.I love you *14* -
Re:
to bych nerekla,cte se to Keira-pust si video kde nekdo ríka její jmeno(myslim jako anglicky vsichni rikaj Keira/jen trochu s prízvukem)to jen cesi ríkaj Kíra ale tak to není *13* -
POZOR!
POZOR!.....POZOR!......Řádí zde úchyl...pokud se tu zase objeví ignorujte ho a dál pište diskuze...jemu neodepisujte....nedal by pokoj.....děkuju za pozornost....konec hlášení....... -
Re: Keira
a to ci? *7* -
je úžasná
je strašně hezká, kdybych vypadala tak hezky jako ona...no prostě je skvělá a taky moc dobrá herečka a v Pirátech z Karibiku jí to děsně sluší ve všech dílech....a perfektně by se hodila k jackovi a hraje to tak úžasně, že mě to fakt vtáhlo do jejího života guvernérovi dcery.... *4* -
Re: Keira
No, asi v Londyne, ne. *3* -
Keira
nevíte náhodou kde bydlí? -
Keira
nemáte na ni někdo nějaký spojení(přes ICQ,e-mail,web stránku,číslo na mobil) nebo tak něco? -
Keira
Nechapu, co vsichni vidite na te Emme watson. Je to uplne obycejna holka. Keira je mnohem hezci. Az na to, ze jedost plocha. -
Keira
Je hrozně hezká a super herecka, ale nechapu, jak muze byt tak plocha -
KEIRA
Keira je nej herečka a myslím že to dotáhne hodně daleko!! *4* Skvělá byla ve filmu Pýcha a předsudek
*14* -
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!! -
Keira
Keira je fakt kóča. Je pěkná. *5* *3* -
kk zz
Je nej,a taky sexi. *14* *14* *14* -
v poho
je v poho a eminem je lepší -
g
je úplně sexi *14* *14* -
Doktor Zivago
Bylo obdivuhodne jak zahrala roli Lary Antipove. Zvlast kdyz si uvedomime, ze ji tenkrat bylo sotva 17! Verze z roku 2002 se mi libila o moc vic, nez puvodni verze s Julii Christie. -
KK?ZZ
Keira je nej herečka je moc sexi,hlavně v pirátech. *14* *14* *14* -
nejnej herecka
Je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj. *14* -
keira je dobrá
Keira je dobrá herečka třeba se mi líbí blafuj jako Beckham tam je dobrá nebo piráti z karibiku ale hilary duff je lepsí si myslím *7*