-
Prostě good
Viděl jsem Piráti z Karibiku : Na konci světa a dá se říct že je to nejlepší film v tomhle období a navíc je parádně natočený!!!a co se týče Keiry tak ta ja fakt boží and je to prostě kočka a velmi pěkná herečka *3* *3* *14* *3* *3* -
Re: AAA
ukaž svoji fotku at vidim jestli se k sobě hodíte. *5* -
KK ZZ
Keira je krásná je hodně sexi. *14* -
KK ZZ
Je to naše nejoblíbenější herečka.Je úplně skvělá.
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: AUTOGRAMY!
mas autogram Keiri Knightley? *4* *4* -
AAA
AAAchjo ja se do ni zamiloval *4* *4* *4* *4* ale nehorazne. Mam desitky fotek stale koukam na jeji videa ale nemuzu si pomoc je to nadherna zena ktera je nejlepsi herecka (pro me). Je nejlepsi,nejhezci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
Re: Bezva
Keira je úžasná herečka,ale v půlce natáčení Pirátů z Karibiku 2 začla držet dietu(koukněte se:http://keirynblobiisek.blog.cz Fotky keiry a pak fotky v plavkách)V současné době je dost hubená.Máa strach,že z ní bude anorektička.Jinak je úúúúžasná moje nejnejoblíbenější herečka,je pro mě tak trochu vzor.Je prostě nádherná,vtipná a skvělá ... *4* *14* *4* -
Keira
Ahoy lidi... taky přispěju svojí troškou do mlýna... Kejra je podle mě největší objev poslední doby. Je krásná a talentovaná, co víc si přát:-) Navíc ještě není zkažená manýry dnešních herců a nemá jen tak nějakou aféru. Je mi vážně mocinky simpatická *1* Keira je prostě THE BEST!!! *3* -
Keira
Keira je nej nej herečka jakou znam a rozhodně to neni žádná anorektička!!!!mocinko se mi líbí ve filmu:Blafuj jako Beckham.tak je faktiš supr dupr.je sice hubená ale sluší jí to,prostě je úúúúúžasná *14* *4* *1* *1* -
Ale...
Na druhou stranu, v obličeji je pěkná :-))) ten pas je jej zdraví, tak porč to řešit? *1* -
No...
Mě připadá ta Keira hrozně moc hubená..to už je lepší být torchu tlutější a ne takováhle anorexička *3* -
prostě best
Podle mě je to uplne nejlepsi herecka.Nejvic se mi taky libila ve filmu pýcha a předsudek a doufam ze bude pokracovani! *14* *14* -
Good !!! !! !
Keira je fakt pěná kočka a velmi se líbí,je prostě super! She is gooood and beautiful girl(or woman)!!! *4* !! *3* ! *14* -
Keira
Jo,Keira je supr!Tož chlapi,vidíte,příroda ji moc neobdarovala a jak se vám líbí,co?? *1* -
Souhlasim
Souhlasim se všemi kdo si myslí že Keira je úplně nej herečka *4* je úplně super a je moc hezká -
Ahojte fanoušci Kiery
Ja bych táž rád pokecal napište.Keira je fakt pěkná kočka a líbí se mi.A pro mladší typy je nejlepší prostě the best Emma Watson,mrknite se na ni a take do diskuze,ale pozor na Antifanoušky nevěřte jim a nepřipojujte se k nim!Nemam rad když mým oblíbeným herečkam jako jsou Emma Watson a Keira Knightley někdo nadává!!! Buť te proti antifanouškum,neboť obě dvě kočky jsou pěkné!*3* Tak zatím *4* *3* *4* -
...tak jak ma byt...
mooc fajn herecka, rad pokecam pisnete mi... *8*
mam celkem dost informaci.... -
Pěkná!
Hmmm Je fakt pěkná kočka.Na tych fotkach vypadá fakt sexi opravdu je to KOČKA!!!!Líbí se mi :-) *3* *14* *14* *14* *3* -
Re:
To vím taky!