-
Re: Re: Re: keira
jo jasně. Takže jakto, že do týhle chvíle natočila tolik filmů, hraje divadlo a věnuje se spoustě dalších aktivit? Můžeš mi to vysvětlit? Někdo je totiž od přírody hubenej a nic s tim nenadělá! a pak jsou lidi jako ty, který maj prostě asi mindrák a musej to pořád řešit. Každej jsme nějakej..někdo tlustej a někdo hubenej a zrovna tobě je do toho kulový. Takže ty se nad sebou zamysli! -
Re: Re: keira
mysli! když nejí,nemůže ani stát,natož dobře hrát ! Ať jí,nebo bude po ní !! -
Re: keira vs.kristen
mě ! -
keira vs.kristen
koho by jste chtely ve wanted 2 keiru nebo kristen????? -
Re: Re: Keirana
Ty jsi uplně VYPATLANÁ když to píšeš *13* *16* -
Re: Keira Senford
Ne v titaniku Keira Knightley nehrála asi si jí pleteš s Kate Winslet. *3* -
Re: keira
aha a to že je špatná herečka soudíš podle toho že je anorektička nebo si viděl/a nějakej její film? -
Re: keira
Podle mě je to herčka s velkým talentem. Dokáže zahrát téměř všechno a ještě jsem neviděla film, ve kterém hrála, který by mě nebavil. -
keira
keira je ta nejhorsi herecka co znam. je anorekticka a nedavno jsem se dozvedela ze dala zavrit sveho fanouska. a to ji pritom nelezl do baraku nebo neco podobneho -
vše nejlepší x)
*3* hezké narozeniny -
Narozky
Všechno nejlepší! :-) -
birthday
Happy birthday Keira!!! *1* -
Keira's Birthday
Keiro, jsi ta nej herečka pod sluncem!!! Happy Birthday! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
HAPPY BIRTHDAY KEIRA
Všechno nejlepší Kei :) -
Re: Happy.....
JJ já takyy *14* *14* -
Happy.....
Přeju všechno nejlepšííí *14* -
Narozeniny...
Přeju všechno nejlepčíííí!!!
*3* *3* *3* -
Fanmade webovky
Ahojky, pokud se chcete o Keiře, která je absolutně fenomenální herečka, dozvědět víc, tak jukněte ke mně na blog knightley-mcavoy.blog.cz -
Domino
Tenhle film je jeden z nejlepších, jaké jsem s ní fiděla. Myslím si, že je to skvěle zpracovaný příběh se skvělým obsazením. Miluju filmy podle skutečných událostí a tenhle není vyjímkou. Prostě skvělé. A navíc bych řekla, že ji ty krátké vlasy dost sluší *4* -
Re: Pride and Prejudice
Pýcha a předsudek se prostě povedl a Keira do role Elizabeth naprosto pasovala. Podala tam udivující herecký výkon stejně jako ve všech filmech. Nejradši mám asi Piráty z Karibiku *4* . Jednoduše se ji nedá co vytknout *4*