-
Hans a Keira
Viděla jsem jí v pár filmech, ale podle mýho nejlepší výkon podala v Doktoru Živagovi, vzhledem k nízkýmu věku... *3* A navíc s ní hrál hlavní roli skotskej fešák Hans Matheson! *14* Tomu se nedalo odolat. *14* *3* *4* -
Happy nej
Vše nejlepší k 24.narozkám.......
A pokud byste chtěly plakáty,časopisy,články,samolep ky s Keirou nebo s pirátama ozvěte se na můj mail:lucibus-buffy@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *14* -
happy birthday
Happy birthday Keira -
vše nejjjj
vše nej k 24.narozkáám *4* *4* *1* *3* -
happy birthday
Happy birthday *1* -
...
Všechno nej =)) *5* -
happy-b-day
vše neej *3* -
Vše nej.
VšEcHnO NeJlEpŠí k TvÝm 24.NaRoZeNiNáM KeIrO,hOdNě šTěStÍ A ZdRaVí *4* *3* -
Re: vlasy
jako blondýna -
Lussí
Moocz dobrá herečka jedna z nej *14* -
Re: má něco s pusou?
kiera ma urcite hezkou pusu nevim jak tohle nekoho mohlo napadnout kiera je nejhezci holka snat prome ma pravdu ten kdo rika ze je normalni *3* -
Kei 4ewaa!!
úžasná a velice talentovaná herečka *14* -
Keira Knightley
naprosto užasná herečka!!!!! *14* -
................................... ................................... .............................
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Keirana
nemám ji ráda je mi strašně nesympatická!!nechapu co na ni vidíte *15* to s tím talentem mě dostalo.Soráč ale musela jsem to sem napsat po tom co jsem videla co tu pišete *1* -
Keira Senford
v titanicu tam hrala?????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????? *3* *4* -
Re: Keira
doma -
Re: Hm
tak to nevím anorektička,no ale vypadá tak měla by trochu přibrat jo a jak víš,že je to dobrý a zábavný člověk to ji znáš osobně? *5* *5* *8* *5* -
Re: pirati z karibiku
to si nemyslím,Portmanová je lepší... -
Re: Keira
jo to určitě v Titaniku.....kdes' přišla na takovou ptákovinu? *10*