Přejít na výpis diskuzí

Keira Knightley

OSOBNOST 31.12.2006 
317 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásné narozeniny

Dnes má Keira narozeniny.Chci jí popřát Vše nejlepší.Je jí dnes jako mně 23 let.Líbila se mi v Pirátech z Karibiku.Tak Happy Birthday,Keira!
  • Oprawa

Elizabethin-blogisek.blog.cz
  • Mrknite sa na my blog

Keira je ta naj naj naj.. herecka ny swete... moc ju lááááááfujem... ak chcete mrknite na my blog:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

eli zabethin-blogisek.blog.cz

xxxxxx xxxxxxxxxxxxx

je hlawne o keire ale aj o vselicom inom *14*
  • Mrknite na my blog

Ahoj... Keira je ta naj naj naj naj.. herečka na swete a láááfujem ju jak slak *14* *14* *14*

elizabethin-blogisek.blog.cz

to je moj blog .. mrknite na nho..je hlavne o keire ale aj o vselicom inom
  • Blog:)

A tohle je on:http://keira1985.blog.cz/ *14* *15* *5* *3*
  • Suupéééér bloooog!!!:)

Ahojky lidičky,tohle je úplně super blog o Keiřince,sice je prý v rozjezdu teprve pár dní...ale myslím,že je na dobré cesté-co myslíte?Kuknite se:) *3* *4*
  • naštivte muj suppik blog about Keira

*5* hoj všem!!!!
    koho zajímá tahle nadaná krásná a nezaměnitelná herečka Keira Knightley a chcete o ní vědět mnohem vííííc zajděte na muj blog www.super-keira.blog.cz
    nechchte kommentík
    všem moccinky DÍÍK *4*
  • Re: Keira

Keiru mám sic moc ráda jako herečku, ale vím, že by modelka nikdy být nechtěla. řekla to v jednom rozhovoru, že to není práce pro ni :)
  • pokání

chci si na to zajít do kina připadá mi že to bude superrr i další filmy s tebou jsou dobré
  • ...

Ahoj jestlic chcete vedet víc o K.K. tak plsnavstivte muj blog o Keiře a kdyztak pls piste i komentáře
    *3*
    není to jen tak blog, že je tam pár fotek a zivotpis!!je tam vázen vsechno fotky ze vseho mozného clánky videa filmy a tak dál tak ho pls mnavstivte dekuju:-)
    www.lovely-keira.blog.cz
  • Nový film

Ahoj..musim říct , že Keira je herečka , která mě mooc zaujala nejenom vzhledem, ale i výkonem hereckým.Hraje v kvalitích filmech a stojí to vždy za to.Jsem jen zvědavá na novinku v tomto roce na :Best Time of Our Lives...prý to bude bomba..nevíte o čem to je???Ahooj
  • Re: Re: keira

njn..nejsuprovejsi herecka, sto vystihla presne, keira je nej a nej a nej...
  • Re: keira

to máš úúúpa pravdu a líp se to asi nedá popsat nu *15*
  • Re: keira

jasne hlavne se z toho nezblazni......a kdyz si takova fanynka tak si urcite nenechas ujit premieru Pokani dneska?!
  • keira

keira je uplene nejjjjjjjjjjjjsuprovejsi a je to fesna herecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a kdyby neco tak je fakt coooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!! !!!!! a laskave ji neurazejte *13* *13* *13* (to se nedela!!!!!!!!!!!!!)
  • Re: Keira

prsa nejsou vse jak si mnozi mysli, jsou taci kteri maji radi velke jsou taci kteri male a jiste se najde nekdo komu nevadi ze je keria ma takove jake je ma! Myslim ze ji samotne to vyhovuje, pac pokud ne jiste by si je nechala udelat, ale bylo by to zbytecne! Lepsi co ma nez se tahat s 5kama!! Libi se me jaka je :-)
  • Re: mini otazecka

videla som rozne filmy s nou ale najviac sa mi paci prave tento film blafuj ako beckham ale proste tento film je strasne uzasny ja som sa nepridala do fanklubu po tomto filme ale preto ze je moja naj herecka
  • Re: vlasy

ako blondinka
  • Re: Re: film

to je naj film na svete
  • Re: film

tak to sme dve...;-) ja ten film uplne zboznuju *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší