Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslim si, že porovnávat Kelly s Avril ani nejde, obě jsou přece úplně jiný, ale radši než Avril mam Kelly a vy????
  • Kelly je NEJ !!!!!

Kdo chce porovnavat Kelly s Avril je prastenej... Kelly je o HODNE lepsi, ma lepsi klipy a i kdyz ma podobnou hudbu jako Avril, jeji pisnicky se daji poslouchat dokola zato Avril se da za chvilicku preposlouchat !!! KELLY JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Příapěvek od Maggiona

Kelly je vážně cool holčička, dostala mě její píseň Since you have been gone.
  • Kelly

Kelly je prostě nej. Co k tomu dodat???
  • prosím!!!!!

ahojte kdo má cd kelly clarkson tak se prosím určitě ozvěte na můj mail!!!!Díky pavla:)
  • Breakaway

V roku 2005 vydala Kelly v poradí už druhý album, ktorý dostal názov BREAKAWAY. Pilotný singel má názov SINCE U BEEN GONE. Album je v rokovejšom štýle a pripomína hudbu Avril Lavigne. Práve fanúšikovia Avril si určite prídu na svoje.
  • Vše nejlepší

14.9. oslavila Kelly 3.výročí vítězství v soutěži American Idol.....Takže jí přejeme vše nej. a ať se jí daří nadále.....
  • Kelly

Kelly je moje nejoblibenejsi zpevacka.ma nadhernej hlas,hezky zpiva.jestli tady bude jeji koncert,tak tam chci.doporucuju!
  • Nový videoklip

Dobrá zpráva...Kellynka dnes oficiálně vydala svůj nový videoklip Because of you.....Je strašně pěkný,ale pochopil jsem ho až na potřetí...Tak doufám že bude aspoň tak úspěšný jako klipy Behind this Hazel Eyes nebo Since U been gone....Hodně štěstíčka....:)
  • Kelly je ta nej. zpěvačka co znam:))jeji mizika se mi moconko libíííííííííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit