Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pochvala

Kelly Clarkson je fakt super a moje oblíbená zpěvačka mám její CD:"THANKFUL" a BREAKWAY* jsou fakt super móóóóc dobrá Kelly je prostě nej,nej,nej,....
  • http://willyoung.profitux.cz

Hojík lidičky :) Přijde mi naprosto divný hádat se jestli je lepší Will nebo Kelly :) Každej dělá jinou muziku a to se srovnávat vážně nedá ... Zatímco Kelly dělá popík tak trošku do rocku nebo nefím jak to popsat, tak Will má směsku popu, swingu, soulu, jazzu, někdy i funku a mnoho dalšího. Copak jste někde viděli třeba srovnání Karla Gotta a Eminema ? Hih to už jsem trošku přehnala :) Ale jsem názoru, že každýmu se líbí něco, tak nemá smysl na to ostatní plivat. Třeba já úplně mega miluju Willa Younga, ale proti Kelly nic nemám. Pokud kámoší s Willem tak to nemůže bejt špatnej člověk :) Jen bych chtěla něco dodat k tomu, jak se tu hádáte kdo je "slavnější a úspěšnější". Věřím že slaví Kelly v Americe obrovský úspěchy, ale jestlipak se může chlubit titulem nejúspěšnější americké zpěvačky ? Aaaaa jestli byl její singl nejprodávanější v americké historii ? Nechci rýpat, jen k té popularitě v ČR... Ani jedna superstar tu není extra slavná, každej sice zná jejich jména, ale málokdo od nich zná písničky. Snad kromě Light My Fire a Since You've been gone, který se tu trochu hrály. Takže tady si fakt nic vyčítat nemusíme :) A ještě malá poznámka k World Idolu - je pravda že vystoupení ve WI se Willovi vážně moc nepovedlo, všichni jeho fanoušci z něj byli zklamaní, protože Will jinak nemá nikdy sebemenší intonační potíže. Ale na druhou stranu byl Will rád že nevyhrál :) Popravdě se mu nedivím, nosit celej život nálepku Pop Idolu, navíc když mu typickej pop nic neříká ... :-/ Aaaa nakonec, pro zájemce, vytvořila jsem stránky o Willovi, tak můžete kouknout na http://willyoung.profitux.cz ;)
  • Další nominace

Tak kellynka je opět nominovaná na prastižní ceny...tentokrát jsou to Latinské ceny MTV...Snad se jí podaří zase nějakou tu cenu uchytit...Moc fandíme....
  • Kelly is master

Kelly má nádhernej hlas,doufám že vydá hafo moc cédéček,určitě se budou prodávat,jen do toho kellysku!!!!!!!!!!!!!§
  • Kelly je super zpěvačka...zatím na VMA vyhrála dvě ceny...uvidíme co dál!!!Koukejte na MTV!!!:D
  • Gratujujůůůůů

Ani se nedivim.že vyhrála gdo jinej by měl taky vyhrát...kelly má fak supr klip...moc se mi líbí..jen tag dál kelly:)
  • Velká gratulace

Gratulujeme!!!!!!Kelly včera večer vyhrála 2 ceny na MTV Video Awards za nejlepší ženský videoklip a za nejlepší popový videoklip...Obě ocenění za vodeoklip Since you been gone....Gratulujeme.....
  • Tak to fakt nevím...Ale rád bych to věděl...Jestli to nějak zjistíš tak dej určitě vědět:)
  • Myslíte ze ma Kellynka pritele?
  • jjooooooooooo dotoho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit