-
elík:Jak muze kopirovat avril kdyz zpiva dyl nez ona.Spis opacne ne?
-
super!!!!!!!!!!!!!!
Kelly je nejlepší co znám !!!!!!!!!!!!!! Skvělá zpěvačka ni jinýho nedělám než poslouchám její hudbu!!!!!!! -
pochvala :-)
si suprovaaaaaaaaa :-) -
rd
právě hrála na Radiu Disney!!!! ;) *3* -
-
hey
lidicky kelly je super ale.....jaksi přibrala -
-
Re: hey
Když jsem prvně viděla její videoklip pro Already Gone (mimochodem úúúžasná písnička), tak se mi zdálo, že je trochu baculatější, ale určitě ne nějak rapidně. Ale Kelly umí nádherně zpívat a já jí moc fandím. Navíc vypadá moc hezky i jako ženská a jestli má někde pár cenťáků navíc... NO A CO? -
-
Re: Re: hey
Moje slova! na vzhledu snad nezáleží, talent Kelly by jí kdekdo mohl závidět! -
-
Re: Re: Re: hey
Přesně moje řeč. Je užásná ať vipadá všelijak, stejně je moje nej zpěvačka.
-
-
-
na tom nezáleží
její nový CD je výborný, čímž Kelly potvrdila, že zpívat umí perfektně, a na vzhledu by zase tak záležet nemělo, bohužel v současnosti jde v šoubyznysu z větší části o vzhled, ne o talent *9*
-
-
-
kellllllll
MILUJU JI -
kelly je nejlepší zpěvačka na svěťě!kelly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kelly je nejhorší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
dsfsdf
je to ta nej zpěvačka pod sluncem!!!! -
ujde ale žádná sláva to není!!!!
-
Proberte se a otevřete pořádně oči do kořán,pak možná uvidíte,co je to za zpěvačku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kelly je prostě****!!!Však vy víte!!!!!!!!!