- 

elík:Jak muze kopirovat avril kdyz zpiva dyl nez ona.Spis opacne ne?
- 

super!!!!!!!!!!!!!!Kelly je nejlepší co znám !!!!!!!!!!!!!! Skvělá zpěvačka ni jinýho nedělám než poslouchám její hudbu!!!!!!!
- 

pochvala :-)si suprovaaaaaaaaa :-)
- 

rdprávě hrála na Radiu Disney!!!! ;) *3*
- 
                - 

heylidicky kelly je super ale.....jaksi přibrala
- 
                - 

Re: heyKdyž jsem prvně viděla její videoklip pro Already Gone (mimochodem úúúžasná písnička), tak se mi zdálo, že je trochu baculatější, ale určitě ne nějak rapidně. Ale Kelly umí nádherně zpívat a já jí moc fandím. Navíc vypadá moc hezky i jako ženská a jestli má někde pár cenťáků navíc... NO A CO?
- 
                - 

Re: Re: heyMoje slova! na vzhledu snad nezáleží, talent Kelly by jí kdekdo mohl závidět!
- 
                - 

Re: Re: Re: heyPřesně moje řeč. Je užásná ať vipadá všelijak, stejně je moje nej zpěvačka.

- 

- 

- 

na tom nezáležíjejí nový CD je výborný, čímž Kelly potvrdila, že zpívat umí perfektně, a na vzhledu by zase tak záležet nemělo, bohužel v současnosti jde v šoubyznysu z větší části o vzhled, ne o talent *9*

- 

- 

- 

kellllllllMILUJU JI
- 

kelly je nejlepší zpěvačka na svěťě!kelly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
- 

Kelly je nejhorší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 

dsfsdfje to ta nej zpěvačka pod sluncem!!!!
- 

ujde ale žádná sláva to není!!!!
- 

Proberte se a otevřete pořádně oči do kořán,pak možná uvidíte,co je to za zpěvačku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kelly je prostě****!!!Však vy víte!!!!!!!!!