Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kelly je ta nej,nej,nej zpěvačka. Mám ji moc ráda. Užasně zpívá a je moooc hezká. Kelly je prostě SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • KELLY!!!

Kelly všetko naj naj naj! Si best!:D *1*
  • SUPER

*3*
  • Kelly & Reba

Ahoj, mám dotaz na všechny fanoušky Kelly, spíš na ty, kteří ji dlouho znají. Našla jsem videa, celý koncert, i oficiální, kde zpívá s americkou country zpěvačkou Rebou McEntire. Jen bych se chtěla zeptat, jaký oni dvě mají mezi sebou vztah..nebo kde se seznámily atd. Hledala jsem na netu, ale nic jsem nenašla. Dík předem za odpovědi. Kelly je super! *3*
    • xx-paula-xx

Re: Kelly & Reba

Kelly a Reba jsou velké kamarádky. Reba i Kelly spolu vystupují a podobně. Na twitteru chválí jedna druhou :-D Prostě kamarádky. Jak lili už řekla Reba je pro Kelly ohromný vzor dokonce spolu natočili videoklip. *3* *4* *14*
    • lily39

Re: Kelly & Reba

Já vím, že Reba McEntire je velký idol Kelly a zpívali spolu v American Idol písničku "Does He Love Me" tuším, takže se seznámili asi při American Idol a taky si Kelly zahrála v jednom díle seriálu "Reba", česky Deník zasloužilé matky. Ukázku "Does He Love You" najdeš na youtube tady - http://www.youtube.com/watch?v=2x2i XYnFjHM&feature=related.
      • Re: Re: Kelly & Reba

Díky!:)
  • Je super

Já jsem zatim slyšela jenom jednu písničku, ale myslím, že je ze všech nejlepší po stránce vzhledu a hlasu. Můj názor, ale kdo ho nemá, je blbej a naví, co to je nadání........ *4*
  • nádhera

je úžasná!!! *4* *8* *3* *4*
  • Vy dementi,jste definitivně zešíleli!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *10* *10* *8* *9* *9*
  • HAPPY B-day

Všetko najlepčie Kelly! Si skvelá, len tak ďalej..teším sa na najnovší album!!:D
  • je nej

Kellly je nejleosi *14*
  • mám takovou přezdívku

ahoj byla sem se školou na lyžáku aa proto,že sem klára tak mám přezdívku Kelly *3* .Dobrý co? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit