Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • láááda!!!

mám tvojej písničky moooocinky lááda sou fak perfektní *3*
  • Kelly Clakson

Kdyz jsem poprve uslisela jeji pisnicky myslela jsem si co to je za spevacku ani ji neznam potom jsem se dozvedela ze je to Kelly americka superstar je krasna ma nadherny pisnicky krasne zni do usi kdys si zapnu ockoa kelly tam ma klip because of you tak proste je neuveritelny jak je krasna proste jen 3 slova pro ni mam jsi nejlepsi kelly tva Terezka
  • Kelly je super

Ahojík lidíci, chci, abyste věděli, že je tu ještě další člověk, kterej Kelly zbožnuje. Když jsem poprvé slyšela její písničky, tak jsem si myslela, že to zpívá Avril, kterou taky miluju. maj podobnej hlásek. a jsou obě uplně suprový........ *3* byla bych strašně ráda, kdyby si tohle Kelly ohla přečíst, ale to se asi nikdy nestane.....................................
  • COOOOOL!

Je to fakt super zpěvačka,moc se mi líbí.Má svůj stil a skvělej hlas ato je to hlavní né? *15* *3*
  • Nemáte náhodou někdo její starý cédo Thank ful nebo Ňák tak zatim a ozvěte se někdo *1* *3* *9* *14* *7* *10* *4* *14* *9* *9* *13* *5* *5* *15* *8* *16* *8* *3*
  • jjjjje supeerer
  • je to fakt nejvetsi krava co svet videl *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • KELLY CLARKSON je na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://www.cshudba.cz/interpreti/190-Kelly_Clarkson
  • Kelýýsek( =o) )

*14* Kelly *14* Tak tu žeru
  • je to nej. zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit