-
Všechno nejlepší ;)
-
Happy B-day
-
Ahojky máš to tady fakt skvělý ale je tady chyba ona se totiž nenarodila v Los Angeles ale v Nashvillu,Tenesse *4*
-
jsi super holka která má super styl ja ho mam podobny zustan takova jaka jsi a nemej moc prusvihu at nedopadnes jako britney nebo bez vlasu jako lady g. *3* *8* *13* *2* *1* *15*
-
*14* http://marisinamoda.blog.cz/ *14* KOUKNĚTE!
-
Drsna zena!! *1* *1*
-
Holka zlatá, jak já nesnášim všechny nový osobnosti typu Bieber, Tokio Hotel a jak nenávidim i Lady GaGa a při takovýhle hudbě je mi na blití, tys mi učarovala... Nejsem sice na pop a neposlouchám tě pořád, na to mam jiný, ale moc se mi tvoje hudba líbí, tvůj styl (který k mému sedne aniž bych tě kopírovala)... Drž se ;) 3:)
-
KeSha's
KESHA !! MOJE Idolka !!! jeji hudba leci moji dusi :).. I love her face!! NEJKRASNEJSI... NEJLEPSI :)... -
kasha
zabijeme kashu?zabijeme kashu?Kdo souhlasí at to pise kolikrat chce dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola dokola *3* -
-
Re: kasha
dokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokoladokola *4*
-
-
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Ke$hou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny