Přejít na výpis diskuzí

Kesha Sebert

OSOBNOST 6.4.2009 
182 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasuje pro Kesha

ahoj..hlasujte pro Ke$ha kolikrát chcete.. =)) http://www.virginmedia.com/music/awards/worst-use-of-auto-tune.php
  • výška

fíííha 178cm, to má docela dost že? *4*
  • KESHA

KESHU MILUJI!NEMŮŽU ZA TO,ALE JE TO NEJ ZPĚVAČKA ČO MŮŽE BEJT :).PROČ NEMÁ KONCERT TADY :( *1*
  • Kesha

Jo Kesha je výborná zpěvačka.Její hudba je rychlá energeticjká a dá u ní blbnout.Je to vážně nářez.!!!!!!!!!!! *3*
  • nn

myslím si že tahle zpěvačka má dobrý hlas i když technika nevím... ale špatně nevipadá rozhodně a po jejich soncích musím uznat že to fakt umí
  • Zpívání

Kesha má pěknej hlas *14* *14* *14* *14*
  • werma

styl

je dobre ma svuj styl *3*
  • anett96

luxus

teda musííímm říct že mááá luxusníí písničky *14* ...ale jako od pohledu vypadáá proste vymatlaně taková vyhulená..drogy atdd....ale neníí to ve zlýým já zboznuju její songy ale no je divnáá....nikdo nevíí jaká skutečně je ale proste mě tak pripada *3*
    • floridka

Re: luxus

no ja ji vzdycky jen slysela na discotekach nebo v radiu a podle hlasu sem si myslela ze je to cernoska a sem mile prekvapena ma zvlastni barvu hlasu ale vzhledove je to takova no smazka z ulice.je desne rozcuchana
      • Re: Re: luxus

proboha vy ste piče :DD jak jedna tak druha:DD..prej smažka z ulice..asi nechápete že to je jen její styl,že? Je to divoška a rebelka..hovno smažka..to ste leda tak vy dvě:DDD kesha je borka *14*
  • smelu

tik tok

nejvíc se mi líbí písnička tik tok *14*
  • FAN SITE

Máte rádi KeShu? Tady máte různé informace a fotky : www.kesha-fans.blog.cz *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší