-
kotko
Hele co o ní furt píšete vulgárního? sakriš hned s tim přestante ona je super zpěvačka kterou mám ráda.. *3* *3* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: kotko
Vykašli se na ně Kesha je ssuuppeerr já se s naší třídou taky rozčilovala takže ještě jednou vykašlat se na ně: *13* *1* *1* *15*
-
-
Kesha
Kesha je úžasná speváčka,nemá chybu!!! *4* *3* -
Juknete.!!
kouknete se na její blog..!! :: www.keshabitch.blog.cz -
Dotaz
Nevíte kdy má vyjít videoklip k písni Take it off ??? *4* -
-
Re: Dotaz
Už vyšel
http://www.youtube.com/watc h?v=3Oh4I5Yn7Bo
BTW: miluju tu písničku♥! *3* -
už vyšel, ale ne Youtube.com nejde spustit *9* ale je to dobrá písnička. -
Už vyšel *3*
-
-
Ke$ha
Ke$ha - Backstabber... ♥ :P -
Životopis Keshy
Nevíte někdo kde bych mohla najít životopis Keshy? Keshu miluju!!! A má suprový písničky hlavně Tik Tok! *14* *14* -
-
Re: Životopis Keshy
Tak už jsem ho našla *15*
-
-
Pihy
no a co ze ma pihy podivejte se nikdy na jine celebrity ty mají beďary a všelijaké tadyto svinstvo make-up zvládne divy a ty pihy nevypadaji zase tak hrozne podivejte se treba jak vypada Rihanna bez make-upu *1* *1* *1* -
-
Re: Pihy
Všechny hvězdy bez make-upu vypadají hrozně jediná Selena Gomez vypadá bez make-upu přirozeně ale jako pihy má i normální člověk já je mám taky a nestydím se za to! Ashley Tisdale ta má pihy! Nic proti Ashley! *5* *13* -
Re: Pihy
No jako Rihanna je na tom ještě dobře! Podívejte se třeba na LAdy Gaga!! HNuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus !!!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
Animal
Slyšela jsem to její album a vůbec se mi nelíbí, hlavně proto, že mi ty písničky přijdou navzájem dost podobný, líbí se mi jen Tik Tok, Take It Off a refrén u Your Love Is My Drug, to je tak všechno, co mě zaujalo.
Ale v poslední době ujíždím na Styrofoam a Backstabber *14* *14* *14* -
muck
je supr ale když není namalovaná tak jí to moc nesluší :-( dělá trochu trapný ksichtíky ale jinač ji poslouchám a poslouchám ráda no na vzhledu nezáleží! a si kesho dobrá tak jen tak dále :-) *14* *14* *4* *5* *4* -
kesha
kesha je ta největší kočka na světě *1*
sem její nej fanynka *1*