Přejít na výpis diskuzí

Kesha Sebert

OSOBNOST 6.4.2009 
182 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyruska

Vše nééj !

Všechno nej ke$sho ♥ muluju tě ! *14* *14*
  • berusska102

Happy b-day

Vše nej Ke$ho :)
  • Re: Mazání a rozhraní

Hej dobře ty ! jen do nich ...proč sem ty lidí chodí když keshu nemůžou vystát..urážejte si někde jinde
  • vše nejj

Všeckooo nej:) :) ...prostě fakt stylová zpěvačka , ty písně takový rytmický no prostě si COOL Kesho :P
  • Re: Prosím

a nemůže?
  • dzamiska

Kesha ♥

Kesha jak je namalovaná fííha *1* má svůj styl...♥
  • Kesha

Najviac sa mi od nej páčia pesničky Tik Tok a Take It Off. *4* *3* *14* *14*
  • lasisko

Fuj to prase si nečistí zuby blee...
  • Prosím

proč má ke$sha ve jméně znak dolaru?
  • Hlasuje pro Kesha

ahoj..hlasujte pro Ke$ha kolikrát chcete.. =)) http://www.virginmedia.com/music/awards/worst-use-of-auto-tune.php
  • výška

fíííha 178cm, to má docela dost že? *4*
  • KESHA

KESHU MILUJI!NEMŮŽU ZA TO,ALE JE TO NEJ ZPĚVAČKA ČO MŮŽE BEJT :).PROČ NEMÁ KONCERT TADY :( *1*
  • abigor

Re: ,,Hvězdy''

naprostý souhlas, ještě přidej Lilly Allen *1* *1* a ostatní tohoto typu, myslim taký mužský zastoupení až ke dvaceti-členným skupinám (US5,Backstreer Boys). to všechno je příšerný a holky, Gaga je z nich nejhorší *4* až po tady té zfetované krávě bez mozku
  • Kesha

Jo Kesha je výborná zpěvačka.Její hudba je rychlá energeticjká a dá u ní blbnout.Je to vážně nářez.!!!!!!!!!!! *3*
  • nn

myslím si že tahle zpěvačka má dobrý hlas i když technika nevím... ale špatně nevipadá rozhodně a po jejich soncích musím uznat že to fakt umí
  • Zpívání

Kesha má pěknej hlas *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: best!

..:)Nedohadujte se a radši mě řeknětě kdo je AUTOR její písničky!
  • Re: kotko

Vykašli se na ně Kesha je ssuuppeerr já se s naší třídou taky rozčilovala takže ještě jednou vykašlat se na ně: *13* *1* *1* *15*
  • werma

styl

je dobre ma svuj styl *3*
  • anett96

luxus

teda musííímm říct že mááá luxusníí písničky *14* ...ale jako od pohledu vypadáá proste vymatlaně taková vyhulená..drogy atdd....ale neníí to ve zlýým já zboznuju její songy ale no je divnáá....nikdo nevíí jaká skutečně je ale proste mě tak pripada *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší