-
muck
je supr ale když není namalovaná tak jí to moc nesluší :-( dělá trochu trapný ksichtíky ale jinač ji poslouchám a poslouchám ráda no na vzhledu nezáleží! a si kesho dobrá tak jen tak dále :-) *14* *14* *4* *5* *4* -
kesha
kesha je ta největší kočka na světě *1*
sem její nej fanynka *1* -
Re: k_sha?
jses blba,nebo co *7* .ona je to kesha ajestli ji neznas tak si 1000 let za opicema *5* *5* *5* -
Re: Kesha
to mas pradu kesha je suprova a ja taky lg nemusim podle mne je lg divna *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: best!
TEBE SIBE VED JE HROZNA NAJLEPSIA JE MILEY CIRUS LADY GAGA A KATY PERRY S AAAAAAVRIL LAVINGE TIE SU ASPON TROCHU NORMALNE
*5* *5* *15* -
Re:
CO TI SIBE NAJLEPSI JE oRLANDO bLOOOM *7* -
Re: průměr
presne
*1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
Re: Re: k_sha?
ne jen zertujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu -
Si najlepsia spevacka na svete citam inko a tam si skoro vzdy povedz mi ako stihas rodinu a karieru -
Jo je cool *14* -
Re: .nej je Kesha
jjj je super... *14* -
Odpovím ti: Kesha má 1.místo v kategorii Objev roku.......je fakt cool.,nemyslíš? *3* *3* -
Mazání a rozhraní
Projela jsem si diskusi a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat, a to včetně vulgarit v nadpisech!!!
Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* -
Kesha
Kesha má úplně suprový písničky, jako osobnost jí zase tolik nemusím, ale nwm proč jí tu srovnáváte s Lady Gaga *7*
Podle mně si nejsou vůbec podobný. Každá má svůj styl. Od LG poslouchám jenom 2 písničky, a jinak je mi ukradená a řekla bych že je Kesha pomalu lepší, protože má aspoň normální styl oblékání.
Ale jinak jako tohle je můj názor, Kesha je úplně suprová zpěvačka !!! *14* -
Seš z planety opic nebo co? *7* -
k_sha?
kdo je Kesha Sebert? *7* *7* *7* *7* haa??? -
Kesha
Ahoj, koukám, že tady máte pěkně dusno, kdo si proboha ty mileycyrusko, dit seš u Keshy ve fanklubu, tak proč jí tu nadáváš? *7*
Mno podle mně je Kesha na začátek dcl dobrá, její písničky se mi teda dcl líbí, neříkám že jí mám kdovíjak ráda, ale písničky má hezký !!! *4*
Jentak dál Kesho !! *14* -
průměr
já řikám jen svůj názor a rozhodně na ní nechci nějksprostě nadávat. Ale upřímně mi přijde dost trapná. Nemyslim, že by měla kdovíja zvláštní hlas a nebo alespoň s ním uměla pracovat. Taky si občas poslechnu její písničku, ale přijde docela průměrná na to, jak jí všude vyvyšujou. A i když mě na vzhledu nezáleží, nějaká krasavice teda ani neni. možná kdyby se uměla namalovat a tvářit normálně... myslí si, že když bude mít vzhled alá hrozně crazy holka, bude nějak cool. zatím je to ale vážně spíš trapný -
Re:
No tvůj názor jak myslíš!..ale o lady gaga bych tohle neřikala ta me zi tyhle fakt nepatří je dobrá..a miley..ale kesha to je fakt primitiv to mas zas pravdu..s keshou souhlasim..no a katy ta je tky dobra ale nej je gaga..mysli si co chces -
"Hvězdy"
Kesha, Miley Cyrus, Lady Gaga, Katy Perry jsou pro mě bezvýznamný "hvězdy", který ačkoliv můžou bejt tvořivý, revoluci v muzice neutvoří... A silně pochybuju o tom, že by některá z nich vyprodala aspoň Wembley, nebo Strahovskej stadion, kdyby byl funkční (zlatej Axl). Katy Perry je aspoň hezká, ne jak tahle vyfetlice...