-
je super
je úžasná miluju jí kdybych byla klukem chtěla bych s ní chodit ale bohužel sem holka no....nwm proč si o ní myslej že je pí***atd. jo všechno nejjjjjjjjj ti přejuuuuu bah blah blah je hustá písnička tahle se mi líbí seš moje nej pááá *3* -
Kesha
Všetko najlepšie k narodeninám pesnička Tik Tok je jej najlepšia pesnička. *4* *3* -
Happy birthday xD
HAPPY BIRTHDAY KE$HA! P.S. "TIK TOK IS BEST SONG" *14* *5* -
Blah blah blah
Její nový videoklip k písničce Blah blah blah kterou zpívá 3O!3 je skvělý. -
WoW
twl wona je pstě moc hustá cool wostrá mno good best tik tok a blah blah blah sou nej songi pstě nemám slow mám na ní uchilku ...to zas né awe mám 4 hustý malí copánky we wlasecha černý linky a péřowý naušnice pstě PECQA!!!!!!!!!!!!!"I LOWE KESHA"♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* -
Kesha
Máte někdo to její CD? Je úžasný. Nejvíc mám od ní ráda písničky Hungover a Animal. :) -
-
Re: Kesha
JJ JÁ MÁM -
Re: Kesha
... a ještě Backstabber.. :)
-
-
COOL
je fakt dobrá ale ty pihi s těma by měla něco udělat *3* *4* *3* -
-
Re: COOL
Jžš ty máš taky pihy ne?...každej má pihy a neznamená že když je slavnej tk ty pihy nebude mít! -
Re: COOL
hele ted si mě urazila já mám taky pihy!!!newim co ti prijde na nich spatnýho já je mám od malička.přece si kvůli tobě nepude udělat plastickou operaci *9*
-
-
OMG...TOTAL SHIT..
Dobry pisnicky, ale jinak tragicka..fakt uboha..najednou se vynorila nova hvezda a vsichni sou z ni upe paf..je dobra textarka, klipy nema spatny,..ale jinak se chova jak primitiv..kam se hrabe na jiny zpevacky, ktery si svou cestu tvrde vydupaly jako lady gaga♥..kazdy mame svoje idoly fajn, at je kesha klido vase oblibena,to je vase vec ale jen rikam co si o ni myslim..najednou o ni pisou ze je lepsi nez pink, katy perry, a prekvapilo me ze napsali i nez Gaga..!! jako to je teda vrchol..xD..nepochopim..xD..to fakt prehanej..si mysli jaka bude frajerka kdyz rekne ze poblila paris hilton a chova se jak devka..takhle akorat je videt jak je primitivni neinteligentni a kopirka nekterych konkretnich zpevacek..no nic.. -
"Hvězdy"
Kesha, Miley Cyrus, Lady Gaga, Katy Perry jsou pro mě bezvýznamný "hvězdy", který ačkoliv můžou bejt tvořivý, revoluci v muzice neutvoří... A silně pochybuju o tom, že by některá z nich vyprodala aspoň Wembley, nebo Strahovskej stadion, kdyby byl funkční (zlatej Axl). Katy Perry je aspoň hezká, ne jak tahle vyfetlice... -
-
Re: ,,Hvězdy''
naprostý souhlas, ještě přidej Lilly Allen *1* *1* a ostatní tohoto typu, myslim taký mužský zastoupení až ke dvaceti-členným skupinám (US5,Backstreer Boys). to všechno je příšerný a holky, Gaga je z nich nejhorší *4* až po tady té zfetované krávě bez mozku -
Re:
Tak to možná jenom Miley ale o Lady GaGa takhle nemluv! *16* -
Re:
A nejvtipnější na tom je, že to napsal někdo, kdo je ve fanklubu Lily Allen. *1* -
Re:
CO TI SIBE NAJLEPSI JE oRLANDO bLOOOM *7* -
Re:
No tvůj názor jak myslíš!..ale o lady gaga bych tohle neřikala ta me zi tyhle fakt nepatří je dobrá..a miley..ale kesha to je fakt primitiv to mas zas pravdu..s keshou souhlasim..no a katy ta je tky dobra ale nej je gaga..mysli si co chces
-
-
docela dobrá zpěvačka