Přejít na výpis diskuzí

Kesha Sebert

OSOBNOST 6.4.2009 
182 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě je Kesha dobrá zpěvačka
  • demiska-lovatova

Kesha

Ahoj, koukám, že tady máte pěkně dusno, kdo si proboha ty mileycyrusko, dit seš u Keshy ve fanklubu, tak proč jí tu nadáváš? *7*
    Mno podle mně je Kesha na začátek dcl dobrá, její písničky se mi teda dcl líbí, neříkám že jí mám kdovíjak ráda, ale písničky má hezký !!! *4*
    Jentak dál Kesho !! *14*
  • k_sha?

kdo je Kesha Sebert? *7* *7* *7* *7* haa???
    • Re: k_sha?

No já to taky nevim kdo to je....Pořád o ní někde píšou,byla sem zvědavá a pustila si písničku a nechápu jak z toho může být někdotak na větvi *7*
    • Re: k_sha?

jses blba,nebo co *7* .ona je to kesha ajestli ji neznas tak si 1000 let za opicema *5* *5* *5*
    • aquamarine

Re: k_sha?

Odpovím ti: Kesha má 1.místo v kategorii Objev roku.......je fakt cool.,nemyslíš? *3* *3*
      • Re: Re: k_sha?

Si najlepsia spevacka na svete citam inko a tam si skoro vzdy povedz mi ako stihas rodinu a karieru

Jo je cool *14*
    • puspuspusinka

Re: k_sha?

Seš z planety opic nebo co? *7*

ne jen zertujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu
  • to ten 95 obrazek je chlap nb baba? *8* *7*
    • to se spletli. to je ron wýzly :-D
  • Luky1987
    Všechno nejlepší preji Keshy je fakt dobrá zpevačka
  • muck

je supr ale když není namalovaná tak jí to moc nesluší :-( dělá trochu trapný ksichtíky ale jinač ji poslouchám a poslouchám ráda no na vzhledu nezáleží! a si kesho dobrá tak jen tak dále :-) *14* *14* *4* *5* *4*
  • dianna114

Animal

Slyšela jsem to její album a vůbec se mi nelíbí, hlavně proto, že mi ty písničky přijdou navzájem dost podobný, líbí se mi jen Tik Tok, Take It Off a refrén u Your Love Is My Drug, to je tak všechno, co mě zaujalo.
    Ale v poslední době ujíždím na Styrofoam a Backstabber *14* *14* *14*
  • Zendaya123
    Všetko naj Kesha.. :) *1*
  • Pihy

no a co ze ma pihy podivejte se nikdy na jine celebrity ty mají beďary a všelijaké tadyto svinstvo make-up zvládne divy a ty pihy nevypadaji zase tak hrozne podivejte se treba jak vypada Rihanna bez make-upu *1* *1* *1*
    • Re: Pihy

Všechny hvězdy bez make-upu vypadají hrozně jediná Selena Gomez vypadá bez make-upu přirozeně ale jako pihy má i normální člověk já je mám taky a nestydím se za to! Ashley Tisdale ta má pihy! Nic proti Ashley! *5* *13*
    • Re: Pihy

No jako Rihanna je na tom ještě dobře! Podívejte se třeba na LAdy Gaga!! HNuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus !!!!! *1* *1* *1* *1*
  • ariel
    všechno nejlepší *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit