-
Podle mě je Kesha dobrá zpěvačka
-
Kesha
Ahoj, koukám, že tady máte pěkně dusno, kdo si proboha ty mileycyrusko, dit seš u Keshy ve fanklubu, tak proč jí tu nadáváš? *7*
Mno podle mně je Kesha na začátek dcl dobrá, její písničky se mi teda dcl líbí, neříkám že jí mám kdovíjak ráda, ale písničky má hezký !!! *4*
Jentak dál Kesho !! *14* -
k_sha?
kdo je Kesha Sebert? *7* *7* *7* *7* haa??? -
-
Re: k_sha?
No já to taky nevim kdo to je....Pořád o ní někde píšou,byla sem zvědavá a pustila si písničku a nechápu jak z toho může být někdotak na větvi *7* -
jses blba,nebo co *7* .ona je to kesha ajestli ji neznas tak si 1000 let za opicema *5* *5* *5* -
Odpovím ti: Kesha má 1.místo v kategorii Objev roku.......je fakt cool.,nemyslíš? *3* *3* -
-
Re: Re: k_sha?
Si najlepsia spevacka na svete citam inko a tam si skoro vzdy povedz mi ako stihas rodinu a karieru -
Jo je cool *14*
-
-
Seš z planety opic nebo co? *7* -
-
ne jen zertujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu
-
-
-
to ten 95 obrazek je chlap nb baba? *8* *7*
-
-
to se spletli. to je ron wýzly :-D
-
-
Všechno nejlepší preji Keshy je fakt dobrá zpevačka
-
muck
je supr ale když není namalovaná tak jí to moc nesluší :-( dělá trochu trapný ksichtíky ale jinač ji poslouchám a poslouchám ráda no na vzhledu nezáleží! a si kesho dobrá tak jen tak dále :-) *14* *14* *4* *5* *4* -
Animal
Slyšela jsem to její album a vůbec se mi nelíbí, hlavně proto, že mi ty písničky přijdou navzájem dost podobný, líbí se mi jen Tik Tok, Take It Off a refrén u Your Love Is My Drug, to je tak všechno, co mě zaujalo.
Ale v poslední době ujíždím na Styrofoam a Backstabber *14* *14* *14* -
Všetko naj Kesha.. :) *1*
-
Pihy
no a co ze ma pihy podivejte se nikdy na jine celebrity ty mají beďary a všelijaké tadyto svinstvo make-up zvládne divy a ty pihy nevypadaji zase tak hrozne podivejte se treba jak vypada Rihanna bez make-upu *1* *1* *1* -
-
Re: Pihy
Všechny hvězdy bez make-upu vypadají hrozně jediná Selena Gomez vypadá bez make-upu přirozeně ale jako pihy má i normální člověk já je mám taky a nestydím se za to! Ashley Tisdale ta má pihy! Nic proti Ashley! *5* *13* -
Re: Pihy
No jako Rihanna je na tom ještě dobře! Podívejte se třeba na LAdy Gaga!! HNuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus !!!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
všechno nejlepší *4*