-
neeej
je to úplně super herečka *3* je taková normální mámm ji ráda a moc se mi líbí jak zahrala Bellu!!! *14* *5* -
jen tak projíždím z nudy facebookem a koukám její mamča je na fb *8*
no inu proč ne cool -
-
Mojí rodiče taky mají FB a MySpace. :-D Co je na tom tak zvláštního?
-
-
je to zvláštní jak pro koho... já sem ráda, že moje mamka umí otevřít mail... kdybych si měla představit, že bude mi FB tak nevím... :D
-
-
-
S kym kristen po druhý podvedla Roba?
-
-
Podvedla ho zase s Rupertem ...Kdyz se sprchovala tak ji robert nasel v mobilu ze si s nim porad udrzuje kontakt a pise si snim tak si zbalil veci a odesel .....
-
zase s tím Sandersem, prej si spolu psali milostný smsky a Rob na to přišel nebo co.
-
-
ježiš jenom kvůli smskám
-
-
A tobě přijde jako normální poté, co by jsi zjistila, že tě protějšek podvedl a ty mu dala druhou šanci, že si zase píše MILOSTNÉ smsky s tím druhým? To by ti to jako nevadilo? Ty asi nebudeš ve vztahu moc věrný člověk.
Rob, i když tak nevypadá, je podle mne prostě věrný ve vztahu a když dá Kristen druhou šanci poté, co do něj hučela, jak moc ho miluje a záleží mu na mě, prostě uvěřil a ejhle, ona si opět píše s tím režisérem. Okamžitě by letěla z baráku a žádné další slzy by na mne neplatily. Ať jde holka do háje. Jak jsem jí dříve měla vcelku ráda, teď jí fakt nesnáším. -
-
PŘESNĚ KÁJO! Máš naprostou pravdu! Jsi můj člověk! ;) *4*
-
Ve vztahu jsem už 15let. Taky se mi tady to přihodilo že partner spal s jinou pak jsem mu dala druhou šanci a psal si sní pak smsky tak jsme si dali pauzu a teď už je to dobrý. Máme děti a teď máme před svatbou.
-
-
-
-
-
Happy today's birthday Kristen *1* *1*
-
Kristen stewart a Robert Pattinson sice nevym jestli jsou zasnoubeni ale jedno je jisty ze jsou opet spolu stravili spolu Den Dikuvzdani a cele Vanoce spolu stravi a take ji rob pozval do Londyna na vanoce k jeho rodicum mozna to je; pravda a mozna ne ale ja si preji aby to pravda byla odyz oni jsou tak krasny mlady par a uzasny herci a kdyz se oni rozpadly tak s nima i Edward a Bella a to fakt nechci no takhle kazdy nejsme bezchybny a kazdy si zaslouzi dalsi sanci a jestli ji miluje tak ji ti odpusti je to jedina moznost jestli ji miluje a uz by se mohli rozhoupat jako oni se k sobe vrati a za mesic jsou od sebe ale blby je to ze kdo je ma rad z fanosku tak je jasny ze veri tem dobrym spravam ze jou spolu a ti druzi ... ale pak nevyte cemu verit a co je pravda kdyz jeden den pisou ze jsou spolu a druhy den ze rob ma nekoho jineho no kazdy mame svoji hlavu a kazdy verime cemu chceme ale stale pevne verim a ze budou mit spolecnou budoucnost moc jim to preji a doufam ze jse rozhodnou spravne aby pak pro spravne rozhodnuti uz nebylo pozde a Vesele Vanoce oboum dvoum a hlavne na vanoce by nikdo nemel byt sam :-)
-
-
*nevim, rozpadli, zpravam, nevite:-)))))
-
-
...
Vše nej k narozkám Kristen *14* Dneska je mám taky *3* Zapaříme spolu na tý párty u Marcuse nebo kde to bude *1* -
-
Re: ...
Dneska je zase párty ale u Ara *1* *1* *1*
-
-
Kristen
Miluju ji♥ -
-
Re: Kristen
*14*
-
-
Happy today's birthday. I'm sorry, from before comment ;D
-
poho
mižno v poho herečka ale twiling sem nevi děla ale vypadaá v poho! *1* -
??
Hele nebyla Kristen šestá??
Jako už mě to začíná pěkně štvát...Že jí předběhla Dolly Buster stejně jako Tay??
Co ta ženská tam dělá... *16* *16* *16* -
-
Re: ??
a kde ?? -
-
Re: Re: ??
na TOP10 u herců...
-
-
Re: ??
jo to by me taky zajimalo:D
-