Přejít na výpis diskuzí

Kristina Pimenova

OSOBNOST 23.10.2014 
193 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznášim ju.
  • Millvina
    Páni Elizabeth je jí hodně podobná
  • takých detí je na slovensku alebo aj v česku milion
  • NikolyKushe
    Je pěkná, ale není nejhezčí na světe. Nikdo nemůže být dokonalý. Od kolika let se fotí? 3? Až bude dospělá bude toho litovat...litovat toho , že si zničila děctví focením.
  • NikolyKushe
    Rusko,Moskva
  • NikolyKushe
    No a? :) nemusíš hned psát , že je Rusko fuj. Česko taky není nejdokonalejší. *3*
  • Je krásná , ale nejde říct kdoje nejkrásnější. *3* Nato žeje malá je hodně dobrá. *4*
  • Ak máte radi módu,tak tu mám pre vás jednu aplikáciu ktorá by vás môhla zaujímať volá sa Kristina Dress Up.Dá sa inštalovať aj cez Google Play.
  • Je to veľmi pekné dievča.
  • Mate pravdu ma male oci
  • Vôbec nie je najkrajšia práve naopak. Dievčatá sme videli aj krajšie. A má malé oči.
  • SHI1
    Jak se dá přidať osobnost?? Mně tam pořád ukazuje, chyba číslo 500 *16* Co to prosím znamená??
  • Je moc krásná.
  • Neres jsem česká ale babi mám ve slovensku
  • Tak v poho♥.. A jak to že už píšeš česky?? What to nechápu:)
  • Fajn já nejsem Kristina pimenova jenom jsem vás zkoušela a je moc krásná a sorry že jsem se za ní vydavala
  • dělaj si ze mě srandu ?!? já jí nemůžu dát nelíbí ?!!jenom líbí? a nejhezčí fakt neni :'D
  • Ahoj Tome. Bydlí v moskvě
  • Ani nie je vydela si aj iné dievčatá???na svete sú j iné dievčatá a od nej krajšie *16* *16* *16* *16*
  • Myslím si ze je pekná ale určite nie najkrajšia osobne videla som aj krajšie dievčatá ale to je len moj názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší