-
Ahoj...ty nejsi Kristina Pimenova:)ha a mám tě...Kristina Pimenova žije v Rusku jr to malá ruská modelka a jako fakt určitě umí slo ensky nedělej se..:D Jdi trapná koza když se za ni vydáváš
-
Nikdo nemůže říct že je nejkrásnější na světě. To by musel vidět všechny holky na celé planetě.Ale je to jen MŮJ názor myslíte si co chcete.Např.:Elizabeth Heily je hezčí než ona. P.S.:Mám vás ráda!
-
Myslím si,že na světě jsou i hezčí,no je krásná to uznáván ale není nejhezčí na světě.Kristina je chudák.Od 3 let jí fotí a oblékají.Ale VŠICHNI se zamyslete .Až bude dospělá bude litovat, ztratila jednu věc,která se už nikdy nevrátí dětství.Už ho nikdy nepřežije a to kvůli tomu že si její mamka myslí že je nejkrásnější děvče na světě.
-
Aj nejsom vobec hezka už ma to nebavi to focenie a oblekani do peknych odevu nejsou nejkrasneisi na svete
-
Je hezká.Chtěl bych s ní i někdy chodit.No ale nejhezčí na světě není nikdo.Nikdo není dokonalej.Kde vůbec bydlí?
-
Je hezká.Chtěl bych s ní i někdy chodit.No ale nejhezčí na světě není nikdo.Nikdo není dokonalej.Kde vůbec bydlí?
-
Jo.Kdo všechno píše že je hnusná tak jen závidí.Je nejkrásnější na světě.
-
Je úžasná.Chtěla bych se s ní kámošit.Ale asi nikdy jí neuvidí naživo.
-
Ahoj.Seš moc krásná.Budem kámošky?
-
Fajn ted je hezká ale co potom az bude dospela muze bejt strasna zamyslete se
-
povie mi niekto kto je to kristina pimenova??? *7* *7* *12* *12*
-
Si vážne krááásna
-
všetci ste idioti *3* *3* *3* *3* *3*
-
Smutná je na tom jedna věc ... takhle brzy ji ta sláva akorát zničí, bude naprosto bez dětství ... vy co tu sedíte a přemýšlíte nad tím, jak byste chtěli být jako ona ... Zamyslete se nad tím, i když už i dnešní dětství stojí docela za pendrek kvůli všem technologiím jako jsou počítače, mobily, tablety a nevím co ještě, furt máte dětství alespoň nějaké ... ona to svoje propásne a potom bude pozdě litovat.
-
nemůže jse až bude velká stát miss protože je malá
-
podle fotek vůbec není hezká víš
-
zda tato holčička je nejhezčí na světě tak já jsem nejhezčí holčička světodílu
-
vy co jí nadáváte znáte jí snad výte jaká je ne nevíte tak přestante nadávat malý holce akorát závidíte že je krásná a vy ne je to hnusný od vás všech jak pomlouváte *10* *5*
-
Je strašne krásna *8* Všetci čo tu píšu že je hnusná atď len jej závidia *7* ..Veď dostáva mesačne milióny....Zmierte sa s tým taký je život *3*
-
Ahojte lidičky...je to nádherná holčina:D
A to co píšou že je hnusná atd...ji jen zavidí že je taková.....měj te se hezky Pihatka♦