Přejít na výpis diskuzí

Kristina Pimenova

OSOBNOST 23.10.2014 
193 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máš hezké pěkné krásné sexy prsa
  • máš hezký pěkný krásný sexy zadeček
  • máš hezkou pěknou krásnou sexy postavu
  • máš hezkou pěknou krásnou sexy postavu máš hezkou pěknou krásnou sexy zadeček máš hezké pěkné krásné sexy prsa
  • *5* *5* *5*
  • ani to niesi ty kto by tomu uveril
    *12*
  • Ahojte prijatelę mam vàs rada cautę
  • Súhlasím je pekná ale nie až tak nadpriemerne.
  • Když říkají že její máma je modelka tak to NEZNAMENÁ že ona je ta nejkrásnější! Podle vypadá dobře ale ne na tolik aby mohla dělat modelku! *16*
  • Ona je nádherná a vy neviete aká je v skutočnosti tak buďte ticho
  • Podla nás nie je najkrajšia. Je to krásne prasa .
  • Máte pravdu.
  • No fakt teda najkrajšie no to určite . Je pekná ale že najkrajšia to boli zhúlení ? Videli sme 500 takých a my sme krajšie nechceme sa vychvaľovať ale je to tak . Naše mami sa teraz rozhodnú že sme najkrajšie na svete tak to všade napíšu ako úžasná Kristínečkina maminka. *10* *11* *12* *16*
  • podle mně by se nemělo soudit kdo je nejkrásnější vzhledem, všechny holčičky jsou přece roztomilé
  • Je hezká, ale jako všichni předmětnou tak i já napíšu že je ještě na modelink ,,dost"mladá!!!!
    A myslím že s takovými lidmi dokáže sláva udělat pěkné rošťárny!!! *16*
  • Je veľmi pekná ale nezdá sa mi že je najkrajšia.Museli by predsa vidieť všetky dievčatá aby mohli povedať že je najkrajšia.A naviac jej tým kazia detstvo.Tým že jej dovolia aby sa fotila v nohavičkách.Veď má iba 9 rokov!
  • myslom si že jsam hazčí a sympatiččí jenom mé názor
  • Je pekna ale tiez ako niektory iny si nemyslim ze je uplne najkrajsia aj ked je pravda ze je velmi pekna. Alew to co mi na tom vadi asi najviac je to ze ma len 9 rokov tak preco ju otravovat z foteniami a modelingom nieje modelka ale predovsetkym dieta a vsetci okolo by to mali respektovat a nerobyt z nej neviem co!!! Ak sa vam nepacxi moj nazor tak napiste na moj koment reakciu a navyse je to len moj nazor!!!:-) :-) :-)
  • Je pekná ale ale ani z ďaleka nie je najkrajšia. Na celom svete je pekných dievčat tisíce.
    Určite videli všetky dievčatá na svete.Každá matka môže dať fotky svojho dieťaťa na internet a
    napísať že je najkrajšie na svete. A my s kamoškami vyzeráme tak isto možno že aj krajšie. Takže nič výnimočné.
  • Text Vašeho příspěvku *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit