-
Re: Re: Re: Re: bebe
To je sice pravda, ale tohle je tak zakladni pravopis, ze by urcite minimalne upozornila na chyby (pokud by je sama nedelala, to pak totiz neni co resit :-))) *1* -
Re: Re: Re: bebe
tvoje holka nebude milovat tvuj pravopis *13* , ale tebe *14* . a na pravopis se muzete .... *14* -
Re: NEVYSLOVITELNĚ NÁDHERNÁ
Naprosto souhlasím!!!!! To je panečku názor!;-) Díky! -
si proste kus
na jaky mas vek si docelakus a krásna a ty tvoje postava je ohromují ci chtel bych s tebou chodi *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
SISA
AHOJ KRISTÝNKO V PÁTEK JSEM TĚ CHTĚL ZAHRÁT PÍSNIČKU NAPŘÁNÍ Z RÁDIA ALE NEVIŠLO TO NEZAHRÁLY TI JI COŠ JE ŠKODA TAK TĚ ZDRAVÍM PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU A ČASTO MYSLÍM NA TEBE AHOJ *14* *14* -
Re: Re: bebe
*10* *5* -
NEVYSLOVITELNĚ NÁDHERNÁ
Neexistuje slovní vyjádření abych mohl popsat krásu a charisma Kristýnky Leichtové !!! ;-) -
Re: bebe
S takovym pravopisem nevim nevim, jestli by te vubec chtela... *1* *1* *1* -
bebe
Ahojky Kristuško vím že máš ráda Štěpána a že ho miluješ respektuji tvou lásku k němu ale nevím jak on tě moc miluje kdyby to mezi vámy skřipalo a rozešly se tak nevzdychej já tě velmy miluji a zůstanu ti navždy věrný -
Re: e-mail,icq,skype,lide
Znám email a přezdívku na lide.cz, ale protože jak koukám, je to tady samé prase a ouchyla, tak to sem nedám *13* -
e-mail,icq,skype,lide
ahoj všichni neznate někdo e-mail,icq,skype nebo lide kristyny???????????? -
CTITEL
Přeji ti veselé vánoce a štastný rok 2010 pŘEJE CTITEL *4* *4* -
Re: ctitel
...Tak Váš(Vaše) učitel(ka) ČJ by asi uronil(a) slzu - při pohledu na tvůj heroický výkon... Méně létání a více se věnovati učivu, studente. *3* -
Kristýnka..
Skvěláá ♥ *4* -
bebe
Ahoj Krystýnko už kuly tobě se dám na hereckou dráhu a doufám že v budoucnu si s tebou zahraji ve filmu ahoj bebe -
ctitel
Vážená slečno Leichtová já vás mám rád z čisté lásky a né pro popularitu jak ostatní tady vás bych měl rád i bez popularity skrátka řečeno nejste mi lhostejná nikdy bych se nevytahovál že chodím z hvězdou herectví je povolání kako každé druhé zpozdravem váš ctitel -
moje láska
Ahoj krásko!!!Proč tak nádherná holka nemůže být moje?? -
Titulek
Ale Ale ale Ale *1* -
Re: OBDIVOVATEL
Jeste tak si doplnit znalosti pravopisu, co? :-))) -
OBDIVOVATEL
KRÝSTÝNKA JE MOC PŘEKRÁSNÁ A VELICE INTELIGENTNÍ HOLKA NENÍ DIVU ŽE JI CHCE KAŽDÝ ALE I JÁ JI CHCI MILUJI TĚ VELMY MOC A KAŽDOU STŘEDU SE NA TEBE DÍVÁM VLASTNĚ SE NA COMEBACK DÍVÁM KULY TOBĚ S POZDRAVEM OBDIVOVATEL