Přejít na výpis diskuzí

Kristýna Leichtová

OSOBNOST 1.4.2007 
286 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hellraiser

Re: Re: Re: Re: bebe

To je sice pravda, ale tohle je tak zakladni pravopis, ze by urcite minimalne upozornila na chyby (pokud by je sama nedelala, to pak totiz neni co resit :-))) *1*
  • Re: Re: Re: bebe

tvoje holka nebude milovat tvuj pravopis *13* , ale tebe *14* . a na pravopis se muzete .... *14*
  • rades

Re: NEVYSLOVITELNĚ NÁDHERNÁ

Naprosto souhlasím!!!!! To je panečku názor!;-) Díky!
  • si proste kus

na jaky mas vek si docelakus a krásna a ty tvoje postava je ohromují ci chtel bych s tebou chodi *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
  • SISA

AHOJ KRISTÝNKO V PÁTEK JSEM TĚ CHTĚL ZAHRÁT PÍSNIČKU NAPŘÁNÍ Z RÁDIA ALE NEVIŠLO TO NEZAHRÁLY TI JI COŠ JE ŠKODA TAK TĚ ZDRAVÍM PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU A ČASTO MYSLÍM NA TEBE AHOJ *14* *14*
  • Re: Re: bebe

*10* *5*
  • NEVYSLOVITELNĚ NÁDHERNÁ

Neexistuje slovní vyjádření abych mohl popsat krásu a charisma Kristýnky Leichtové !!! ;-)
  • hellraiser

Re: bebe

S takovym pravopisem nevim nevim, jestli by te vubec chtela... *1* *1* *1*
  • bebe

Ahojky Kristuško vím že máš ráda Štěpána a že ho miluješ respektuji tvou lásku k němu ale nevím jak on tě moc miluje kdyby to mezi vámy skřipalo a rozešly se tak nevzdychej já tě velmy miluji a zůstanu ti navždy věrný
  • Re: e-mail,icq,skype,lide

Znám email a přezdívku na lide.cz, ale protože jak koukám, je to tady samé prase a ouchyla, tak to sem nedám *13*
  • aliska.k

e-mail,icq,skype,lide

ahoj všichni neznate někdo e-mail,icq,skype nebo lide kristyny????????????
  • CTITEL

Přeji ti veselé vánoce a štastný rok 2010 pŘEJE CTITEL *4* *4*
  • Re: ctitel

...Tak Váš(Vaše) učitel(ka) ČJ by asi uronil(a) slzu - při pohledu na tvůj heroický výkon... Méně létání a více se věnovati učivu, studente. *3*
  • Kristýnka..

Skvěláá ♥ *4*
  • bebe

Ahoj Krystýnko už kuly tobě se dám na hereckou dráhu a doufám že v budoucnu si s tebou zahraji ve filmu ahoj bebe
  • ctitel

Vážená slečno Leichtová já vás mám rád z čisté lásky a né pro popularitu jak ostatní tady vás bych měl rád i bez popularity skrátka řečeno nejste mi lhostejná nikdy bych se nevytahovál že chodím z hvězdou herectví je povolání kako každé druhé zpozdravem váš ctitel
  • moje láska

Ahoj krásko!!!Proč tak nádherná holka nemůže být moje??
  • Titulek

Ale Ale ale Ale *1*
  • hellraiser

Re: OBDIVOVATEL

Jeste tak si doplnit znalosti pravopisu, co? :-)))
  • OBDIVOVATEL

KRÝSTÝNKA JE MOC PŘEKRÁSNÁ A VELICE INTELIGENTNÍ HOLKA NENÍ DIVU ŽE JI CHCE KAŽDÝ ALE I JÁ JI CHCI MILUJI TĚ VELMY MOC A KAŽDOU STŘEDU SE NA TEBE DÍVÁM VLASTNĚ SE NA COMEBACK DÍVÁM KULY TOBĚ S POZDRAVEM OBDIVOVATEL

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší