Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt

NIRVANA je nejlepší na světě vždycky byla je a vždycky bude!!!!! A kurt je taky nejlepší!!!Podle mně se s tejně nezabil Protože Se zabil 5.4. v úterý a našli ho až v pátek 8.4.A to už si kertny nemohla myslet že je furt v tý protidrogovce!!!!Jak z ní utekla přece tam musela každej den volat a tak!!!!a STEJNĚ JÍ O TOM MUSELI INFORMOVAT ŽE UTEKL!!!!!A taky hodně těch důkazů!!!!Jak tam utekl!!!!!!Tak si vzal drogu po který by se nemohl ani hehbat a na tož vzít do ruky brokovku a vystřelit!!!!první důkaz druhej důkaz je to že to písmeno v tom dopisu bylo u konce jiný!!!!PROStě podle mně ho zabila kertny!!!!Nebo nééé přímo vona ho zabila a mám v tom prsty!!!Podle mně to tak je!!!!! *7* Ať žije NIRVANA i Kurt!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: Kurt

nirvana e super a bude super do konce života ale co ja vim že ho zabila country myslim ale nevim to jiste nirvanu jsem mela dost rada a budu mit nirvana je super a bude a mam ji dost rada a nejlepsi na nirvane jekurt a cela nirvana hlavbe on je krasavec myslim tovažne ale co budu koncit tak semej nirvano krasne a mam vas mocinky rada ahojky
  • špatný životopis

Ten životopis obsahuje opravdu mnoho nepravdivých informací a autorovi bych doporučil přečíst si knihu Těžší než nebe(životopis K.C.), která právě mnoho mýtů o frontmanovi Nirvany vyvrací. Stávající podoba životopisu zde mate jeho fanoušky a zadává podnět k různým dohadům. *9*
  • njn

Jo je to skoda ze se zabil....ale mel k tomu duvod....tlak okoli,fanosci,drogy udelali sve.nikdo ho nechapal a ani jeho texty.ani se mu nedivim ze se zabil..... *9* ale kurt a nirvana tu furt bude.nevim jakej byl ale myslim ze me hluboky deprese.
    -Jana *4*
    • Janě

Ale, Jano, zase máš pravdu v tom že bez něj je na světě trochu smutno, ale co jsem četla, tak to musel bej skvělej člověk, asi trochu praštěnej, to jo, ale to je v poctatě skoro každej *14* nebo snad myslíš že ty ne? *7* já teda myslim že Kurt byl úžasnej, žít bych s ním rozhodně (kdybych měla šanci)žít chtěla!!! *14*
    • pro Janu

Hele Jano! co tak jistě? co když byl zabit? nikdy si nebuť tak jistá, v tom co nevíš?
  • =´(

Bez jeho pisniček by mne chyběl kus světa
    • Re: =´(

Máš naprostou pravdu. Kdyby tady nebyl Kurt a Nirvana, nevím, jak by můj život vypadal. Jo a bylo to hezky řečeno, protože to, to naprosto vystihlo.
    • Re: =´(

moje řeč :)
      bez Nirvany by to nešlo!
    • Super

Hezky řečeno! *14*
  • Barca

tell me Where did you sleep last night ??? love you !!! i haven´t enough words to say what I feel when i listen to your music !! you´re the one !! R.I.P. kurt .... *4*
  • Co prosím?

je od vás fakt nechutně trapný když říkáte to své jé,jůj apod.
    • Samá pravda

Anno, máš pravdu
  • Kurt

Všetci
  • Kurt

O tom človeku asi nič moc neviete
  • není ryba

kurt je wodnář magoři.....Znamení: Vodnář [21.01. až 20.02.] aha tak a ted mudrujte *1* *1* *1* *3* *3* *15* *5*
    • Re: není ryba

oprawa "Kurt"
  • Pěkná blbost

Chtěla bych vzkázat tvůrci těchto stránek,že Kurt je RYBA a ne vodnář!!!!! *10* Prosím o nápravu díky
    • jen tak

tyvole vy ste všichni moc on se zabil kůli dětství myslel že když bude slavnej zbaví se tý hnusný celoživotní deprese co ho pronásledovala celej život ale když byl na vrcholu zjistil že je to spíš horší a nenáviděl se ještě víc a courtney ho nezabila taký ty kecy že jo a že si někoho najala tyvole radši si přečtěte o něm knížky než budete krmit ostatní takejma hlodama a písničky ... to je prostě všechno jeho život... r.i.p. kurt ten se z těch všech keců musí obracet v hrobě *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit