-
Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
Kurt Cobain. Toto jméno si budou pamatovat děti i za sto let. Je škoda že takováto osobnost zemřela. Přesto zůstala v našich srdcích. A zůstali nám písničky. Kurt Cobain pro nás nezemřel. -
-
Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
máš pravdu Kurt žije v našich srdcích a pro ty kdo ho pochopily nezemře nikdy,milovala jsem ho za jeho zivota a po jeho smrti v mém srdci žije dál, *5* *13* jeho hvězda nikdy nevyhazne -
TO MAS PRAVDU BOL TO SUPER SPEVAKA ESTE AJ JE! -
presne tak.kurt porad zije,nirvana s nim i jeho pankove pisne.punks not dead!!! *14* -
-
Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
Hele kurt nikdy nespíval punk!!!tAk co děůáš?Ty to poslocháš a ani nevíš co!!!!Žeko?????Radši si NIRVANU A ni Kurta neber do huby!!!!! -
-
Re: Re: Re: Kurt pořád žije. Sice jen v našich srdcích ,ale žije.
hele ... nechápu co to tu řikáš!! nirvana je svobodná!!! může si jí poslouchat kdo chce a kdy chce!!! takže takovýhle keci jako že si někoho nemá brát do huby tady nejsou na místě!!! *9* jo hele už si prostě jenom řekni že nirvana chtěla rozdávat radost atd... a to každýmu!!! *9*
-
-
-
-
Roxy
*4* Kurt žije v našich srdcích....a Nirvana je v nás.... -
vodnář?!
Kurt nebyl vodnář, ale ryba... Autor by si to měl nejdřív pořádně zjistit než to dá na veřejnou internetovou stránku *5* -
úúch,on je ňuňuťuťu
proč se tady obtěžujete a ztrapňujete výroky, typu "ooooch, Kultíšek byl tak klááánej, měl nádhelný ošiška.. jůů a ty blon vláásešky.. miluju ho, je ho stlašná škoda!!" ....... víte co si myslím? že kdyby tohle Cobain slyšel, tak se vám dobře vysměje.. a kdyby nebyl popelem, tak se otáčí v hrobě jako prase na roště!!!...(R.I.P) ...Jinak taky nevím, proč tu píšete o tom, jak byl strašně úžasnej-... on úžasnej byl, ale "nejúžasnější na celým světě" ??? ... napadá mě zžíravá otázka.. podle čeho posuzujete úžasnost, či jak bych to nazvala??? *7* podle upřímnejch modrejch očí, nebo podle blond vlásků?.. snad podle těch textů.. ok.. ale stejně, Kurt nebyl tak skvělej, jak vypadá... a on to o sobě sám tvrdil... v kolektivu si vždycky našel slabší článek a ten šikanoval... nebo naopak využíval svýho šarmu, aby využíval a ovlivňoval okolí.. jasně, Kurta jsem neznala.. když umřel, nebylo mi moc let, dál se o tomhle nevyjadřuju... Dál mě taky trošku udivuje, že pod pojmem Nirvana se každýmu vybaví Kultíšek a jeho ošiška.. jak kdyby Dave, nebo Krist byli vzduch. Jako jo, tohle je článek o Cobainovi, ti dva tu nemají co dělat, ale když už proboha někdo píše "NIRVANA forever", měl by si uvědomit, že Nirvana neznamená jenom pojem Kurt Cobain... nebudu vám tady dál moralizovat, kázat a narážet na tu občasnou infantilnost, kterou tu čtu.. každej má právo na názor, stejně tak já.. tímt jsem ale nechtěla nějak poukázat na Kurtovu "nedokonalost", vaši "hloupost" a svou "nadřazenost".. prostě podotýkám.. Kurta Cobaina si vážím, soucítím s ním a vždycky to bude můj vzor... That´s all
Ellie *9* -
-
Re: úúch,on je ňuňuťuťu
souhlasim s tebou.uznávám ho jako umělce a suprovýho hudebníka a zpěváka, ale podle mě jako člověk totálně selhal.vim, že to sem nepatří, ale táta se mi před nějakou dobou zabil a musim říct, že ho za to nenávidim že nás tady nechal...a stejný je to s kurtem,místo aby si zašel za psychoušem, tak to vyřešil "po svém"... -
Re: úúch,on je ňuňuťuťu
Souhlasím s tebou, tohle je přesně můj názor!!! *3*
-
-
..
Nemám pro tohodle člověka žádná slova...nemohu pro něho žádná najít...protože on se nedá popsat. Pro mě to byl neuvěřitelný umělec,ale také člověk. je smutné,že tak brzo zakončil svůj život,ač to chápu....protože vím co obnáší deprese...! Kurt v mém srdci zůstane navždy...bude mě vždy inspirovat.... -
Kurte?!
...četli jsem někdy Těžší než nebe..je tam tAk nádherně popsané jak si Kurt tu sebevraždu naplánoval...byl a je skvělý...geniálně báječný chlap a nádhernýma očima a málo skvělým životem..... *3* -
kurt
on je krásnýýýýýýýýýýýý *14* a nirvana je beeest -
bez urazky
pro Nicolajetka:
Nevim, jestli by Kurdt touzil po tom, aby se nejaky sably teenagerky rozplyvaly se nad jeho "andelskou tvarickou". Zadruhy vubec nebyl tak slozitej, naopak myslim, ze mu rozumim vic nez komu jinymu, v mnohym jsem na tom stejne jako on. Mozna je to tim, ze jsem Ryba,nevim.. ale jako bez urazky, neber si to osobne, jen rikam, co si myslim o Kurdtove charakteru.:) Peace *4* love *14* emapthy *4* jak kdysi napsal.:) -
-
Re: bez urazky
Aha, koukám že ty naprosto přesně víš,jal se pan Cobain cejtil. Pane Bože to je chudý, to řiká a nad tim pláče každá třináctka. Každej ví prd,jak se cejtil a nikdo neví, co se¨mu honilo hllavou -
-
Re: Re: bez urazky
S tímto naprosto souhlasim, vždyt byl tak komplikovanej, že mu nerozuměli ani nejbližší(teda jestli nějaký byli), tak jak někdo doprdele může napsat, že ho chápe a rozumí mu?!! *7* *16* ??? -
-
Re: Re: Re: bez urazky
Kurt je ryba:20.2-20.3 znameni ryby vim to moc dobre a kdyz o tom nic newite tak nepiste ze je nakej vodnar kdyz on se i v dopisu na rozloucenou zminuje o tom ze je ve znameni ryb *13*
-
-
-
Re: bez urazky
No, je moc pěkný, že mu tak rozumíš, souhlasím s tebou, ale nepíše se Kurdt ale Kurt *3* -
-
Ehm, to "d" v tom jméně znamená pokud vim, první písmeno jeho druhýho jména, což je Donald. Jmenoval se totiž Kurt Donald Cobain, takže Kurdt. *3* -
může se to psát kurdt i kurt, on psal svoje méno buď
Kurt Cobain nebo
Kurdt Kobain nebo
Curt Cobain nebo
Kurt Kobain
"it´s better to burn out, than to fade away"
NIRVANA lives forever -
-
Re: Re: Re: bez urazky
To je jen tvoje póza, Kurta pochopíš jedině až budeš taky v takové depresi...pak teprve pochopíš význam jeho písniček... *13*
-
-
-
-
Kurt
Tak zaprvé je úplná blbost,když si myslíte,že chtěl jenom odejít z Nirvany,ty cos to psal si asi ten dopis nečet.Zadruhé právě v knize Come As You Are není na Courtney nic házeno,spíš minulý rok ve F:LTERU byla verze,že to byla na 100% Courtney,jenomže když někdo ten článek čte a nic o tom neví a nezná všechna fakta ,obviňuje Courtney.A za třetí říká se,že jeho přítel Dale Crover ho našel ještě ten den co se zabil,viděl zbraň,chtěl to tam uklidit jenomže pak mu došlo,že po zanechání otisků na zbrani bude podezdřelým číslo 1,takže je setřel. -
-
mini výhrada
"chtěl to tam uklidit jenomže pak mu došlo,že po zanechání otisků na zbrani bude podezdřelým číslo 1,takže je setřel." Nic proti, ale to zni jako jedna z tech nedomyslenejch radoby senzaci, co pisou v Blesku atp.
Nechapu, proc tady tolik lidi resi, jak a proc Curt umrel. Vsechno mate v jeho dopisu na rozloucenou..
Btw taky musite vzit v potaz, ze Kurt byl jednim z tech nebozaku postizenych velmi tezkou manio-depresi.
Podle me neni dulezita jeho smrt, ale naopak jeho zivot a to, co byl schopnej behem nej vytvorit.
Dalsi vec: Jestli umel, nebo neumel hrat na kytaru je taky irelevantni, jelikoz hrajou PUNK. A kdo vi neco o punku, tak tomu je jasny, ze k tomu nemusis bejt ekvivalent Jimmyho Hendrixe...
A o mrtvých jen v dobrém. ;)
_____________________________ ____________
Rape me now. -
-
Re: mini výhrada
heled musim nesouhlasit, nirvana nei punk, nerikam ze vubec naky pisnicky jasny ale jinak grunge -
-
Re: Re: mini výhrada
Řekl bych ,že ty se moc neorientuješ!
Punk může být i hudebí žánr, ale hlavně je to životní postoj a ten Kurt Cobain rozhodně měl!
-
-
-
-
V pho?
tak koukám,že vám v tom musím udělat pořádek za 1. Kurt se narodil v Aberdeenu
2.byl ryba 3.měl sourozence-lesbickou sestru (jestli o tom nevíte vy magoři) 4.souhlasím s těšma, co tvrí,že Kurt nechtěl slávu a rozhodně neprahnul po tom aby ho nějaký mrdlý dilinky obdivovali jak byl krásnej...když tomu nerozumíte,tak se radši ani nevyjadřujte!!! PEACE *3* LOVE *14* EMPATHY *4*