-
for nirvana
tak tohle tady píše každej!!! "líbí se mi" jak někdo može napsat taku hovadinu "kurtík je můj miláček" vole tyhle žvásty si strčte do prdele!!! bo pochybuju že by byl rad - přesně to nesnášel a to by ste mohli vědět jestli se o NIRVANU zajmate - Těžší než nebe!!! -
Kurt je skvelej,ale vsichni ho videj jen jako toho uzasneho zpevaka,kterej se zastrelil.Zkuste si nekdy precist jeho dopis na rozloucenou a zjistite,ze presne tohle on nechtel!!!Delate z nej boha,proti tomu nic nemam,protoze vim jak byl jedinecny clovek,ale on se zastrelil presne kvuli tomu!!!!!Nikdo se nestaral o to,jak mu je,vsichni jen chteli nove CD,koncerty a jeho to pritom hrozne vycerpavalo,takze ty,ktery pisou:Kurt je muj sou dost na hlavu protoze on uz nikdy nebude vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kurtik
ja nevim ale kurt se mi zdá skvělej i když občas se neudržel a nákej ten heroin.... ale je ho fakt škoda!!! za chvíli má narozky budu na nej myslet celej den! a nahodou o Kurtovi toho vim až dost -
Kurtik je muj...
-
NO tak "kurt je bůh" to bych zas netvrdila! psal užasný pisně, zpíval užasně,.......ale sám Kurt by byl proti "Kurt je Bůh"....hmm?? nemyslíš?
-
Byl to luxus spevak!!!Skoda ho...
-
Kurt
Kurt byl jedinečnej a je hrozná škoda, že už tu nemůže být. Jeho hudba, texty i celá jeho osobnost jsou úžasný!!!!! Kurt je, byl a bude nejlepší!!! -
Kurt je Bůh!!!
-
škoda, že taková úžasná osobnost už není mezi námi......:-(
-
skvělý
byl to tak skvělý člověk, že by vás všechny fanoušky nejraději poslal do prdele, tak skvělý, že na ostatní členy kapely totálně sral a chtěl všechny prachy pro sebe, opravdu úžasný člověk...