Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kurt je nej...

S Kurtem odešla i velká osobnost, s ním odešel i grunge a nikdo ho nevrátí... Kurt byl nejlepší... A já si nemyslím že se sám zabil...ale kdo ví??!!
  • peace, love, empathy

Kurt byl naprosto jedinečná a nezapomenutelná osobnost a proto to tolik obdivuju. Skládám jemu a wlastně celý Nirvaně hold, je to ten typ skupiny, na kterou se nezapomíná... I w dnešní době, wíc než deset let po jejím rozpadu, si získává nový a nový fanoušky a to je jen důkaz toho, jak dobří byli... Dělá mi to hrozný problémy psát o nich -hlawně o Kurtoj- w minulym čase, protože když se pořáádně zaposlouchám do textů jejich píísniček,dám wolume na maximum a zawřu oči, nemůžu prostě uwěřit tomu, že tak skwělej člowěk už není mezi náma...
  • Jůůůůůůůůůůůůů

No Kurtik byl moc skvěly mam ho rada a Nirvanku mooooooooooooooooooooooc ZBOŽŇUJU!
  • Kurtik!!!

Nirvanka je dense mega moc moc fajn....doufam, ze i u nas nekdy vyjdou Kurtovi deniky!!!!!jestli si chce nekdo pisat o nirvane, tak mi napiste..
  • kurt

Kurtík je můj miláček...
  • Kurt je prostě nej!!!A je to taky vodnář..jako já!!;)
  • kurt

Kurt Cobain je pro mě největší osobností Nirvany a vůbec celého hudebniho světa. Bohužel si vzal život už tak mladý a nemúže dále tvořit tak nádherná díla.....
  • Nirvana je mojí nejoblíbenější skupinou už spoustu let. Poslouchám je denně a vždy najdu něco nového a vždy mi má co říct. Musím přiznat, že to není tou skupinou, ale Kurtem. Byla to osobnost, která se mi stala vzorem. Vždy 5. dubna na něj vzpomenu se slzami v očích...
  • vodnář!!!!

Tak jsem si pěkně pročetla ty vaše příspěvky a musím říct,že někteří z vás si asi sedíte na mozkách nebo co!!!!!!!!!!! Obviňujete autora článku o Kurtovi,že uvádí špatné znamení Kurta,ale je správné!!!!!!!!! Kdyby jste byli aspoň trošičku inteligentní,tak víte,že 20.2. je poslední den znamení vodnáře!!!! Tak prosím nejdřív myslete a pak si stěžujte!!!!!!!!! Kdo pak má číst ty vaše tlachy!!!!!!
  • tak jo! souhlasím úplně se vším co jsi napsal(a) fakt nechápu ty vypatlaný mozky co píšou "miluju cobaina,..." (když ho stejně z vás osobně nikdo neznal nebo snad jo?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit