Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg jak může někdo říct, že Kurt byl nejlepší kytarista a zpěvák!!?? Tady mají asi některé fanynky nasrané v hlavách. Kurt byl dobrý skladatel, ale kytarista rozhodně ne
  • Kurt nebyl žádnej svatoušek...to ví každej.Ale hodně lidí ho obdivuje...Vždyť kolik toho dokázal za 27 let!!!Nebo spíš za těch pár let co hrál s Nirvanou...To se jen tak někomu nepodaří.Je mi celkem jedno co si o něm lidi myslí...ale já ho obdivuju. A k jeho smrti...myslim si že se zabil...nevim proč,prostě si to myslim.Většina faktů sice ukazuje na to že ho spíš někdo zabil(courtney nebo někdo jinej),ale prostě mi to tak přijde.(snad to teď nemá jako v písničce Lake of fire)Doufám, že má aspoň teď klid... Peace,Love,Empathy
  • K tomu so-called dopisu, něco jsem našla online: zkuste nahlédnout na www.tenzor.cz/Nirvana ...přeloženo...sorry za tu hlášku o dopise v předchozí recenzi...že by nějaké to zatmění:)Grunge is death:)
  • Vzdy jsem si predstavovala Kurta jako vecne rozesmateho showmana,i kdyz to byla hloupost,ty pisne byly dost depresivni...ale i tak me prekvapilo,co jsem si nedevno precetla:byl citlivy a plachy,vnimavy-vite o cem je pisen Polly?a rikal,ze jeho hra na kytaru je chatrna...On prece byl BUH!!!
  • KURT je BŮH......
  • Nejlepsi skupina!!!!!
  • to se nedozvíme....

Samozřejmě mám ráda Nirvanu a vím o ní dlouho. Zajímat jsem se o ni začala ale teprve nedávno.....Jejich hudba je působivá a dokáže se člověku vrýt do paměti...občas mi připadá, že v ní je kus Kurtovy duše.....je taková dost depresivní a přitom uklidňuje....Myllím, že Kurt stále hledal něco, co nemohl najít......byl nešastný...Nevím, jestli by dokázal rozluštit jeho osobnost nějaký psycholog....a tak ani my asi nezjistíme co se mu honilo v hlavě a proč zemřel....Každopádně můžeme děkovat, že tu byl...
  • a este neco kurte zij v nas a ochranuj vsechny fetaky:) vzdit ti volove nevi co delaj. ale drogi sou fajn do urcite miry:)))) cest lidicky a neublizujte si
  • kurt je legenda a zaslouzi si metal
  • nejlepší české stranky

www.nirvana.webz.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit