Přejít na výpis diskuzí

Kurt Cobain

OSOBNOST 31.12.2006 
467 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemyslím že by to byla vražda tomu fakt nevěřim.myslím že kurt udelal jen to co by v jeho situaci udělal každej
  • móóóc dobrej zpěvák .... *1* *4*
  • pro všechny co by ho rádi znovu oživili

hele vy jste asi nikdy nečetli to co psal KURT v dopise na rozloučenou cóó??!!!! Zmiňoval se že už nemůže dál,nikdy nechtěl být slavným, ničilo ho jeho sláva... Brát drogy údajně musel a já si nikdy nedovolim být tak sobecká abych chtěla znovu KURTA oživit!!! Sice BYCH ZA NĚJ POLOŽILA ŽIVOT ale on by musel být št´astný a ne aby se trápil tak jako na sklonku svého života.Snad to aspoň někdo pochopí. A pokud to snad byla vražda věřte mi že tomu VRAHOVI BYCH TO OPLATILA!!!!!!!!!!
  • Kurtík bude vždycky v našich srdíčkách *14* forever *14* *14*
  • Byl a pořád je to největší legenda
  • určitě jeden z nejlepších hudebníků co kdy žili nebo žijí...nedělal hudbu pro prachy a toho si cením...
  • Hnusnej fet!!

Já tě taky miluju,Kurte!! *14* Hnusnej fet... *9* *5*
  • dokončení

Jíž nemám sil a tak si pamatujte: Je lepší shořet než vyhasnout. Mír, lásku a porozumění. Kurt Cobain Frances a Courtney, zůstanu na vašem oltáři. Prosím, Courtney, jdi dál, kvůli Frances, kvůli jejímu životu, který bude beze mne o tolik šťastnější. Miluji tě, miluji tě!
  • Dopis na rozloučenou

Tohl je jeho dop.na rozl.: Tento dopis píše tak trochu blázen, který by evidentně byl radši věčně si stěžujícím děckem, takže by mu mělo být dobře rozumět. Všechna varování od punk rockových harcovníků, kterých se mi dostalo od té doby, co jsem se dostal do styku s řekněme "etikou" nezávislého života a s pohostinností vaší komunity, se ukázala být velmi pravdivá. Příliš mnoho let jsem nepocítil vzrušení z poslechu nebo skládaní hudby, čtení a psaní. Kvůli tomu se cítím nade vše vinen. Například před vstupem na scénu, když světla zhasnou a dav začne fanaticky ječet, nepůsobí to na mě, jako to působilo na Freddieho Mercuryho, který to zřejmě miloval, opájel se láskou a obdivem davu, což je něco, co hluboce obdivuji a co mu závidím. Skutečností je, že už dál nemůžu podvádět kohokoli z vás. Prostě to není fér ani pro vás ani pro mne. Nejhorší zločin, jaký si dovedu představit, je okrádat lidi tím, že předstírám, že mě to, co dělám, baví. Někdy mi připadá, že před vstupem na scénu by měly být píchačky. Dělal jsem, co bylo v mých silách, abych si vážil toho, co mám (a já si toho vážím, věřte mi, že ano, ale ne dost). Vážím si faktu, že já, že my jsme ovlivnili a pobavili spousty lidí. Musím být jeden z těch narcistů, co si věcí začnou vážit, až je po všem. Jsem příliš citlivý. Potřebuji být trochu lhostejný abych měl zase ten enthusiasmus, co jsem míval jako dítě. Na našich posledních 3 turné se mi dařilo daleko víc si vážit lidí, které jsem osobně znal a našich fanoušků, ale pořád nedokážu překonat tu frustraci, pocit viny a soucitu, který ke každému chovám. V každém z nás je dobro a já si prostě myslím, že miluju lidi až příliš, tak moc, že je mi z toho tak kurevsky smutno. Smutné, citlivé, nevděčné znamení Ryb, proboha.... Proč si prostě neužíváš? Nevím. Mám skvělou ženu, ve které se snoubí ambice s pochopením a dceru, která mi tolik připomíná, jaký jsem sám býval -plný lásky a radosti. Líbá každého, koho uvidí, protože všichni jsou hodní a nikdo jí neublíží. A to mne děsí, že už nemohu dál. Nemohu vystát představu, že Frances jednou bude blbě se cítící, sebedestruktivní, mrtvej rocker, jako jsem já. Mám se dobře, velmi dobře a jsem vděčný, ale od svých sedmi let jsem začal pociťovat nenávist k lidem. Jenom proto, že pro lidi je to prostě tak jednoduché přijít a domoci se soucitu. Jenom proto, že lidi miluju a je mi jich tolik líto. Děkuji vám všem za vaše dopisy a zájem během posledních let. Jsem moc excentrický a náladový člověk. Jíž nemám sil a tak
  • Největší věc která mě nasvětě štve je že se Kurt zabil kdyby se dal vrátit čas a něco-cokoliv změnit tak bych změnila to aby žil. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Kurt Cobain forever Peace, love, empathy
  • myslím ze kurta nikdy nepochopím..ale to je na tom to skvelý ne???myslím že byl dost narušenej ale kterej génius není že ??? třeba jááááááá lol no génius možná nejsem ale narušená jsem určitě.mno a když už jsem u toho ty písničky jsou úžasný *1*
  • Miluju , miluju , miluju Kurta a Nirvanu... *14*
  • MILUJU NIRVANU *14* *14* *15*
  • for Anavrin

Zdarec!!! Máš pravdu je to docela mazec ale co bysme pro KURTA neudělaly žejo?? *14* Doufam že na to nějak ušetříš, já se k tobě přidám. Ještě nedávno bych už měla na cestu prachy ale já si za ně koupila vstupenky na koncert takže zas můžu začít šetřit znovu od začátku!! Čus, měj se a nezapomen šetřit!! *5* *5*
  • for. Posedlá NIRVANou

Čauvec! Taxem to našla : PRAHA-SEATTLE; BRITISH AIRWAYS- 11905,- Kč (je to i zpáteční)!! Mno .. je to celkem mazec,ale jako šlo by to! Když budu mocně nejvíc šetřit, tak se tam možná někdy dostanu ?? !!Začala jsi už taky šetřit ??!! *3* Měj se , směj se a ozvi se !! papiq Anavrin *5*
  • for Anavrin

Čus *3*!! Já taky nevim co si mam myslet o jeho smrti a asi na to hned nepřijdu *9* Máš 100% s tim že odešel NEJLEPČÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ *9* *9* *9* Zatim se měj a čekám na zprávu o letenkách *3* *5* *4*
  • for Posedlá NIRVANou

Čau!! *3* Mno .. právěže vůbec nevím!! *9* Do té doby než jsem si přečetla Filter , tak jsem si myslela , že to byla sebevražda , ale od té doby mi to nějak vrtá hlavou ...Je ale zase fakt , že se nedá všemu věřit .... A navíc mám Courtney Love moc ráda na to , abych si o ní myslela , že to udělala ona... Mno ... ono je to celkem jedno , jestli to byla vražda , nebo sebevražda ---hlavní a to nejhorší je , že odešla (pro mě) nejúžasnější osobnost ... *9* *9* *9* A co si tm myslíš ty ??!! PS:zkusím prohledat net a zjistit kolilk stojí letenka so Seattlu !!!!! *5* Tak se měj !! *5* *5*
  • for Anavrin

Tak fajn počítám s tebou! Co si myslíš o Kurtově vraždě/sebevraždě ??
  • for Posedlá NIRVANou:

čau ... souhlasím s tebou !! Taky mě to hodně štve , že jsem se nenarodila dřív .... *9* Jo a s tím parkem -jedu 1oo% s tebou !! *5* *3* Měj se !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit